Site icon NewsIT

Ο Σάσα Βεζένκοφ στους Ολυμπιακούς Αγώνες για την Εθνική πόλο γυναικών – Το χαμόγελο του στην αναμνηστική φωτογραφία

10.08.2024 | 11:57
Ο Σάσα Βεζένκοφ στους Ολυμπιακούς Αγώνες για την Εθνική πόλο γυναικών – Το χαμόγελο του στην αναμνηστική φωτογραφία

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ / ΠΑΡΙΣΙ 2024 / 15η ΗΜΕΡΑ / ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΕΛΛΑΔΑ - ΚΑΝΑΔΑΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Σάσα Βεζένκοφ θέλησε να δει από κοντά τον αγώνα της Εθνική πόλο γυναικών απέναντι στον Καναδά για τους Ολυμπιακούς αγώνες, με τον μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού να μην περνά απαρατήρητος από τον τηλεοπτικό φακό στις εξέδρες του γηπέδου. 

Η Εθνική πόλο γυναικών στο τελευταίο της παιχνίδι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου, κέρδισε τον Καναδά 19-10 και κατέλαβε την 7η θέση στο τουρνουά, με τον Σάσα Βεζένκοφ να είναι παρών στον αγώνα. Ο παίκτης του μπασκετικού Ολυμπιακού θέλησε να δει από κοντά τις προσπάθειες της «γαλανόλευκης» καθώς η σύντροφος του Νικόλ Ελευθεριάδου είναι μια από τις κορυφαίες παίκτριες της ομάδας.

Όπως είναι λογικό η παρουσία του Βούλγαρου δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη, με τον ίδιο να χαίρεται ιδιαίτερα για τη νίκη της Εθνικής. Μάλιστα είχε και ένα πλατύ χαμόγελο στην αναμνηστική φωτογραφία της Εθνικής ομάδας μετά το τέλος του αγώνα, όταν όλες οι πολίστριες αγκαλιάστηκαν και πόζαραν στον φακό.

Κάπως έτσι η παρουσία του Βεζένκοφ μπορεί να θεωρηθεί και γούρικη, καθώς η Εθνική πόλο γυναικών πήρε μια πολύ εύκολη νίκη.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version