Site icon NewsIT

Ο Σέρχιο Αγκουέρο έκανε on air σκηνή ζηλοτυπίας: «Με λένε κερατά και ότι πρέπει να καλέσω στην εκπομπή την Σακίρα»

15.04.2023 | 12:21
Ο Σέρχιο Αγκουέρο έκανε on air σκηνή ζηλοτυπίας: «Με λένε κερατά και ότι πρέπει να καλέσω στην εκπομπή την Σακίρα»

Ο Σέρχιο Αγκουέρο είδε την σύντροφό του, Σοφία Καλτσέτι, να επιστρέφει από το μάθημα paddle tennis και -τη στιγμή που συμμετείχε σε συζήτηση σε live πλατφόρμα- δεν δίστασε να ρίξει απίστευτη «σπόντα», μετά και από τα μηνύματα που έλαβε.

Την ώρα που ο Σέρχιο Αγκουέρο ήταν ζωντανά στο Twitch, η σύντροφος το επέστρεψε στο σπίτι τους από την προπόνησή της. Όταν ο παλαίμαχος Αργεντινός επιθετικός την ρώτησε πώς επέστρεψε από το μάθημα, η Σοφία Καλτσέτι απάντησε πως την έφερε σπίτι ο δάσκαλός της.

Ο Αγκουέρο δεν έδειξε να αποδέχεται με… χαρά την απάντηση της συντρόφου του, την ώρα που άρχισαν να φτάνουν διάφορα περίεργα μηνύματα μέσω της πλατφόρμας. Ο Αργεντινός έριξε την «σπόντα» του μεταξύ σοβαρού και αστείου είπε: «Εδώ με λένε κερατά, μου λένε να ζητήσω συμβουλές από τον Πικέ και να καλέσω στην εκπομπή την Σακίρα».

Κατόπιν, ο Αργεντινός ρώτησε τη σύντροφό του αν ο δάσκαλος είναι gay και εκείνη απάντησε: «Έχει σύντροφο και ένα παιδί» προσθέτοντας ενοχλημένη πως «… αυτό το chat που κάνεις είναι πολύ τοξικό».

¿KUN CELOSO por EL PROFE de PADEL de SU NOVIA?

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version