Αθλητικά

Ο Σέρχιο Πένια έφτασε στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει στον ΠΑΟΚ

Λίγο πριν τις ανακοινώσεις οι Θεσσαλονικείς και τη μετεγγραφική τους ενίσχυση

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής (10.01.2025) ο Σέρχιο Πένια, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Ο Σέρχιο Πένια είπε “αντίο” στη Μάλμε και προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη λίγο μετά τις 15:00, για να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες του deal με τον ΠΑΟΚ, να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να ανακοινωθεί από το “δικέφαλο του Βορρά”.

Ο 29χρονος Περουβιανός μέσος έφτασε στην Ελλάδα παρέα με τη σύζυγό του -και αρκετές βαλίτσες- και έχει έρθει σε συμφωνία με τους Θεσσαλονικείς για συμβόλαιο 2,5+1 χρόνων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντέμιαν Λίλαρντ κάνει «αγώνα δρόμου» για να προλάβει το δεύτερο παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς με τους Ιντιάνα Πέισερς
«Σίγουρος» θεωρείται πλέον για το τρίτο παιχνίδι, αλλά στους Μπακς ελπίζουν ότι θα έχουν διαθέσιμο τον Λίλαρντ από το δεύτερο ματς των πλέι οφ του NBA
Ο Ντέιμεν Λίλαρντ