Αθλητικά

Ο Σέρχιο Ράμος κλώτσησε αντίπαλο και αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα

Απαράδεκτες ενέργειες από τον πολύπειρο Ισπανό αμυντικό

Ο Σέρχιο Ράμος ξέφυγε στον αγώνα της Μοντερέι με την Πούμας για το πρωτάθλημα του Μεξικού.

Η Μοντερέι επικράτησε εκτός έδρας της Πούμας με 3-1 αλλά στις καθυστερήσεις του αγώνα έμεινε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Σέρχιο Ράμος.

Ο Σέρχιο Ράμος δέχθηκε την πρώτη του κόκκινη κάρτα με τη φανέλα της Μοντερέι για κλωτσιά σε αντίπαλο.

Στο μεταξύ, κυκλοφορεί ακόμα ένα στιγμιότυπο από τον αγώνα που δείχνει τον Ισπανό να χτυπά με αγκωνιά άλλον παίκτη της Πούμας.

Ο προπονητής των γηπεδούχων, Εφραΐν Χουάρες, σχολίασε τη συμπεριφορά του Ράμος μετά το τέλος του αγώνα, λέγοντας:

“Όποιο κι αν είναι το όνομά του, πρέπει να είναι παράδειγμα. Αν κάποιος από τη χώρα μας το είχε κάνει αυτό, θα είχε βρει από το 20ο λεπτό, όχι στο 90ο, προσπαθώντας να επανορθώσει. Αυτό με ενοχλεί.

Πρέπει να προστατεύσουμε το ποδόσφαιρό μας. Χτύπησε με τον αγκώνα ένα παιδί που μόλις την προηγούμενη μέρα είπε ότι ήταν το είδωλό του”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα