Site icon NewsIT

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος αποχαιρέτισε την ομάδα νέων του Ολυμπιακού

26.08.2024 | 00:23
Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος αποχαιρέτισε την ομάδα νέων του Ολυμπιακού

UEFA-COMMEBOL U-20 INTERCONTINENTAL CUP 2024 / ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ - ΟΣΦΠ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας νέων του Ολυμπιακού, με τον Έλληνα τεχνικό με ανάρτηση του να αποχαιρετά τον ρόλο που είχε την τελευταία 3ετία και να δείχνει έτοιμος για τη νέα πρόκληση της καριέρας του.

Η αναμέτρηση του Σαββάτου (24/08/24) με τη Φλαμένγκο στο Μαρακανά, για το Διηπειρωτικό Κύπελλο, ήταν η τελευταία για τον τεχνικό της ομάδας νέων του Ολυμπιακού Σωτήρη Συλαϊδόπουλο. Ο Έλληνας προπονητής θα συνεχίσει στην ομάδα ανδρών του συλλόγου, ωστόσο η εμπειρία του με την U20 ήταν ξεχωριστή για τον ίδιο.

Για αυτό επέλεξε να κάνει μια σχετική ανάρτηση, αποχαιρετώντας του παίκτες του, ενώ παράλληλα έκανε και τον απολογισμό για τα όσα βίωσε όλο αυτό το διάστημαμα.

«Μετά από μία 10ετία ανάπτυξης και εξέλιξης ως προπονητής και άνθρωπος στο ποδόσφαιρο των υποδομών και των Νέων είμαι έτοιμος για τη μετάβασή μου στο επίπεδο των ανδρών ως βοηθός προπονητή στην πρώτη ομάδα.

Ο συναρπαστικός τελικός του Διηπειρωτικού στο Μαρακανά με τη Φλαμένγκο σημάδεψε το τελευταίο μου παιχνίδι με ένα απίστευτο group παικτών και τη στήριξη όσων ήταν δίπλα στην ομάδα. Ήταν τιμή για μένα να καθοδηγήσω αυτήν την ομάδα τα τελευταία 3 χρόνια.

Και ενώ είμαι υπερήφανος για τους τίτλους στη Λίγκα των Νέων και το τρόπαιο του Youth League αυτό που πραγματικά μετράει για μένα είναι η επίδραση που είχα με τη βοήθεια που έδωσα στην ομάδα και όσους ήταν σε αυτήν για να φτάσουν σε επίπεδα ανάλογα με την προοπτική τους και να πετύχουν τα όνειρά τους.

Είμαι ευγνώμων στον Ολυμπιακό και την Ακαδημία της ομάδας για την ευκαιρία να είμαι μέρος αυτών των ιστορικών στιγμών. Κάθε ταξίδι έχει έναν προορισμό και κάθε προορισμός έχει μία προέλευση.

Το ταξίδι συνεχίζεται» έγραψε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version