Παρασκευή, 19 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Ο Στάροβιτς εγκατέλειψε τον Παναθηναϊκό πριν τους τελικούς της Volley League

Ο Στάροβιτς εγκατέλειψε τον Παναθηναϊκό πριν τους τελικούς της Volley League
ΦΩΤΟ intime

Προβλήματα αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός καθώς ο βασικός του διαγώνιος, Σάσα Στάροβιτς, ανακοίνωσε πως θα μείνει στη Σερβία και δεν επιστρέψει για να ενσωματωθεί με την ομάδα ενόψει της τελικής φάσης της Volley League. 

Χωρίς ένα από τα βασικότερα στελέχη του θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στους τελικούς της Volley League, που έχει αποφασιστεί να διεξαχθούν με μορφή Final 4 στο ΟΑΚΑ.

Ο Σάσα Στάροβιτς επικαλέστηκε πιθανό τραυματισμό μετά από τη δίμηνη απραξία λόγω κορονοϊού και ενημέρωσε τους ανθρώπους των “πράσινων” πως θα παραμείνει στη Σερβία, αφού βρίσκει παράλογη την απόφαση για επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Οι προσπάθειες συμπαικτών, αλλά και τη διοίκησης -που του προσέφερε ακόμα και εγγυημένο συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν- έπεσαν στο κενό και έτσι το “τριφύλλι” έμεινε χωρίς βασικό διαγώνιο.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Στάροβιτς λειτουργεί κατ’ αυτόν τον τρόπο, αφού τον Μάιο του 2017 ως παίκτης του ΠΑΟΚ επικαλέστηκε τραυματισμό στον αυχένα αφήνοντας τελευταία στιγμή τους “ασπρόμαυρους” να… ψάχνονται πριν τον τελευταίο τελικό με τον Ολυμπιακό, τον οποίο και τελικά νίκησαν με 3-1 για να στεφθούν πρωταθλητές Ελλάδας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις