Site icon NewsIT

Ο Στεφ Κάρι εμφανίστηκε στο συνέδριο των Δημοκρατικών και στήριξε την Κάμαλα Χάρις στις εκλογές των ΗΠΑ

24.08.2024 | 10:02
Ο Στεφ Κάρι εμφανίστηκε στο συνέδριο των Δημοκρατικών και στήριξε την Κάμαλα Χάρις στις εκλογές των ΗΠΑ

Ο Στεφ Κάρι στηρίζει την υποψηφιότητα της Κάμαλα Χάρις στις εκλογές των ΗΠΑ και φρόντισε να το δείξει έμπρακτα.

Ο εκ των κορυφαίων μπασκετμπολιστών του κόσμου, Στεφ Κάρι, εμφανίστηκε με βίντεο στο συνέδριο των Δημοκρατικών, αποθεώνοντας την Κάμαλα Χάρις.

Οι περισσότεροι αθλητές του NBA στηρίζουν την Κάμαλα Χάρις και βρίσκονται απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές των ΗΠΑ, με τον σούπερ σταρ των Γουόριορς να δείχνει με ξεκάθαρο τρόπο την προτίμησή του στην υποψήφια των Δημοκρατικών.

Μετά τον Στιβ Κερ, ήταν η σειρά του Στεφ Κάρι να εμφανιστεί στην τελευταία ημέρα του συνεδρίου των Δημοκρατικών. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Παρισιού παρουσιάστηκε μέσω ενός βίντεο στις οθόνες του United Center, έχοντας περασμένο στον λαιμό το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο.

“Τι κάνετε, εδώ Στέφεν Κάρι, παίζω για τους Γουόριορς. Ήταν τιμή να εκπροσωπώ τις ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτή η ενότητα εντός και εκτός γηπέδου μας θύμισε ότι μαζί μπορούμε να κάνουμε τα πάντα και να συνεχίσουμε να εμπνέουμε τον κόσμο. Για αυτό πιστεύω ότι η Κάμαλα, ως πρόεδρος, μπορεί να φέρει πίσω αυτή την ενότητα και να συνεχίσει να πηγαίνει την χώρα μπροστά”, τόνισε ο Στεφ Κάρι, στέλνοντας το δικό του μήνυμα ενόψει των εκλογών των ΗΠΑ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version