Δευτέρα, 14 Οκτ.
21oC Αθήνα

Ο Στέφανος Κασσελάκης στο «Καραϊσκάκης» για το Ελλάδα – Ιρλανδία

Ο Στέφανος Κασσελάκης στο «Καραϊσκάκης» για το Ελλάδα – Ιρλανδία

Από το… γήπεδο Καραϊσκάκης, όπου η Εθνική Ελλάδας υποδέχεται την Ιρλανδία, φαίνεται ότι tweet-αρε ο Στέφανος Κασσελάκης τα συγχαρητήρια στον Νίκο Ανδρουλάκη για την επανεκλογή του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι ανάμεσα στους φιλάθλους που βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής (13.10.2024) στο γήπεδο Καραϊσκάκης για να δει τον αγώνα της Εθνικής. Ο φωτογραφικός φακός «είδε» τον Στέφανο Κασσελάκη στις εξέδρες.

Μια μέρα αφού η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να μπλοκάρει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Στέφανος Κασσελάκης αποφάσισε να… ξεσκάσει και να δει μπάλα.

Μαζί με τον έκπτωτο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ είναι στενή του συνεργάτης και βουλευτής, Θοδώρα Τζάκρη. 

Το Καραϊσκάκης θα είναι γεμάτο για τον αγώνα της Εθνικής ομάδας με την Ιρλανδία για την 4η αγωνιστική του Nations League. Δεν είναι μόνο το έπος του Γουέμπλεϊ και η νίκη επί της Αγγλίας. Είναι και το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της γαλανόλευκης μετά το θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ, και οι Έλληνες φίλαθλοι θέλουν να αποχαιρετίσουν τον διεθνή άσο που έφυγε πρόωρα από τη ζωή την περασμένη Τετάρτη (09.10.2024).

Φωτογραφίες: KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις