Site icon NewsIT

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποθέωσε τον Αντώνη Τσαπατάκη και ο Παραολυμπιονίκης του έστειλε μήνυμα στήριξης

05.09.2024 | 12:49
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποθέωσε τον Αντώνη Τσαπατάκη και ο Παραολυμπιονίκης του έστειλε μήνυμα στήριξης

Η επιτυχία του Αντώνη Τσαπατάκη στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024, αλλά και το μήνυμα που έστειλε στη συνέχεια, “άγγιξε” τον Στέφανο Τσιτσιπά, με τον Έλληνα κορυφαίο τενίστα να σχολιάζει στα social media και τον Παραολυμπιονίκη να δίνει την απάντησή του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ένιωσε την ανάγκη να σχολιάσει στα social media την επιτυχία του Αντώνη Τσαπατάκη στους Παραολυμπιακούς του Παρισιού, με την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στα 100μ. πρόσθιο SB4.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, συνεχάρη τον Παραολυμπιονίκη κολυμβητή με ένα εμπνευσμένο κείμενο και λίγο αργότερα ο Τσαπατάκης απάντησε παροτρύνοντας τον Στέφανο Τσιτσιπά, να μην σταματήσει να κυνηγά το ακατόρθωτο!

“Αντώνη Τσαπατάκη, συγχαρητήρια για την εκπληκτική σου απόδοση στους Παραολυμπιακούς Αγώνες! Η αποφασιστικότητά σου και το πάθος σου για το άθλημα είναι παράδειγμα για όλους μας.

Ο αγώνας σου δεν είναι μόνο αθλητικός, αλλά και ανθρώπινος. Είσαι ένας ήρωας που μας διδάσκει πως τίποτα δεν είναι αδύνατο όταν υπάρχει θέληση.

Σε ευχαριστούμε που μας δείχνεις τον δρόμο προς το θάρρος και την αφοσίωση” έγραψε χαρακτηριστικά ο Τσιτσιπάς στο Twitter.

Ο Αντώνης Τσαπατάκης σχολίασε με τη σειρά του: “Μην συνθηκολογήσεις ποτέ με το ακατόρθωτο σου@steftsitsipas. Συνέχισε και σε στηρίζουμε.. Σ ´ευχαριστώ πολύ για τα όσα έγραψες. Το εκτιμώ”.

Και όλα αυτά, σε μια περίοδο που ο Στέφανος Τσιτσιπάς δηλώνει ότι δυσκολεύεται να βρει τον παλιό καλό του εαυτό και που ο Αντώνης Τσαπατάκης συγκλονίζει, δηλώνοντας ότι δεν μπορεί ποτέ να τα παρατάει.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version