Site icon NewsIT

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγινε viral στα social media για τις βρισιές στον πατέρα του και οι χρήστες πήραν θέση

09.08.2024 | 12:35
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγινε viral στα social media για τις βρισιές στον πατέρα του και οι χρήστες πήραν θέση

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ / ΠΑΡΙΣΙ 2024 / 2η ΗΜΕΡΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε και πάλι να γίνει viral στα social media για λάθος λόγο. Οι βρισιές στον πατέρα του κατά τη διάρκεια αγώνα στο Μόντρεαλ έκαναν τον κύκλο του διαδικτύου, με τους περισσότερους να κράζουν τον Έλληνα τενίστα αλλά και αρκετούς να τον υπερασπίζονται.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε για ακόμα μία φορά να διαχειριστεί τα νεύρα του κατά τη διάρκεια αγώνα του. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έχασε τον έλεγχο στο παιχνίδι με τον Ιάπωνα Κέι Νισικόρι για το τουρνουά του Μόντρεαλ και ξέσπασε κατά του πατέρα του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιτέθηκε φραστικά στον πατέρα του Απόστολο κατά τη διάρκεια του πρώτου σετ. Ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν πολύ εκνευρισμένος και γύρισε προς το μέρος ου πατέρα του και προπονητή του και άρχισε να τον βρίζει. Να πας να γα@@@@@, ακούστηκε να λέει.

Στη συνέχεια τον έδιωξε από το γήπεδο. «Βγες έξω απ’ το στάδιο» είπε αρκετές φορές με έντονο ύφος προς τον πατέρα του.

Στη… μέση οι χρήστες των social media

Τα social media πήραν… φωτιά μετά τη δημοσίευση του βίντεο με τη φραστική επίθεση του Στέφανου Τσιτσιπά στον πατέρα του. Οι περισσότεροι έκραξαν τον Έλληνα πρωταθλητή, ενώ δεν ήταν λίγοι κι αυτοί που τον υπερασπίστηκαν, θεωρώντας ότι έχει μερίδιο ευθύνης ο Απόστολος Τσιτσιπάς σ’ αυτά τα περιστατικά.

Η αλήθεια είναι ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν είναι και ο πιο αγαπημένος Έλληνας αθλητής των χρηστών των social media. Λίγο οι περίεργες αντιδράσεις του και λίγο οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις του στο παρελθόν για διάφορα θέματα έχουν δημιουργήσει ένα αρνητικό κλίμα για τον Τσιτσιπά, ο οποίος διαπρέπει στο εξωτερικό και εκπροσωπεί επάξια την Ελλάδα σε όλες τις διοργανώσεις.

Δείτε ορισμένες… τοποθετήσεις πάνω στο θέμα:

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version