Site icon NewsIT

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε την έγκριση της Πάουλα Μπαντόσα και προσκάλεσε την Μάργκοτ Ρόμπι σε αγώνα του

26.08.2024 | 10:58
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε την έγκριση της Πάουλα Μπαντόσα και προσκάλεσε την Μάργκοτ Ρόμπι σε αγώνα του

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε ανοικτό κάλεσα στην Μάργκοτ Ρόμπι προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά αγώνα του, με τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα να έχει φροντίσει να πάρει την άδεια της συντρόφου του Πάουλα Μπαντόσα.

Μεγάλος φαν της Μάργκοτ Ρόμπι φαίνεται πως είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με τον ίδιο να έχει στόχο να φέρει σε παιχνίδι του την γνωστή ηθοποιό και μάλιστα φέρεται πως είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα.

Συγκεκριμένα καθώς ο «Στεφ» ετοιμάζεται για το τουρνουά του US Open, στο οποίο ο ίδιος θέλει να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται, μια ερώτηση ενός δημοσιογράφου, είχε ως αποτέλεσμα ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας να δείξει την αδυναμία του για την Αυστραλή σε μια ακόμη φορά. Και αυτό διότι ο Τσιτσιπάς προσκάλεσε δημόσιο την Μάργκοτ Ρόμπι να δει από κοντά όποιο παιχνίδι επιθυμεί, με τον ίδιο μάλιστα να σημειώνει πως η σύντροφος του Πάουλα Μπαντόσα, του έχει δώσει έγκριση για την συγκεκριμένη κίνηση.

Κάτι παρόμοιο είχε γίνει και τον περασμένο Ιανουάριο, στο Australian Open, ωστόσο ο Τσιτσιπάς δεν είχε λάβει απάντηση. Ο χρόνος θα δείξει εάν η δεύτερη απόπειρα του «Στεφ» έχει καλύτερη κατάληξη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version