Site icon NewsIT

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς χάρισε την σπασμένη του ρακέτα

12.05.2024 | 13:14
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς χάρισε την σπασμένη του ρακέτα

Tennis - Italian Open - Foro Italico, Rome, Italy - May 11, 2024 Greece's Stefanos Tsitsipas reacts during his round of 64 match against Germany's Jan-Lennard Struff REUTERS/Guglielmo Mangiapane

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε χαρούμενο έναν θαυμαστή του. Η σπασμένη ρακέτα – σουβενίρ που απέκτησε ο fan του Έλληνα πρωταθλητή, στο Masters της Ρώμης.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεπέρασε το εμπόδιο Γιαν-Λέναρντ Στρουφ με ανατροπή (2-1 σετ) και θα αντιμετωπίσει τον Κάμερον Νόρι (νο. 30) τη Δευτέρα (13/05) για μία θέση στους «16» του Masters της Ρώμης.

Το ματς δεν ήταν εύκολο για τον Έλληνα πρωταθλητή. Χάνοντας το πρώτο game, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έβγαλε.. νεύρα και είχε ένα απίστευτο ξέσπασμα, σπάζοντας τη ρακέτα του!

Μετά το τέλος του αγώνα πάντως, ο χαρούμενος Τσιτσιπάς δεν χάλασε… χατίρι στο κοινό, το οποίο και ζητούσε κάποια σουβενίρ. Ο Έλληνας πρωταθλητής πήρε την σπασμένη ρακέτα και να την πετάει προς την εξέδρα σε κάποιον “τυχερό” θαυμαστή του!

Αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας του Τσιτσιπά στο φετινό Rome Masters, με τον ίδιο να θέλει να συνεχίσει τις πολύ καλές του εμφανίσεις στο χώμα, πριν “μπει” στο Roland Garros.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version