Site icon NewsIT

Ο συγκινημένος Σωκράτης Οφρυδόπουλος αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή

07.10.2024 | 20:41
Ο συγκινημένος Σωκράτης Οφρυδόπουλος αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή

SUPERLEAGUE-2 / 2024-2025 / ΠΑΟΚ Β - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)

Eν αναμονή της απόφασης Παναγιώτη Μονεμβασιώτη για τον νέο προπονητή στον Ηρακλή, ο συγκινημένος Σωκράτης Οφρυδόπουλος αποχαιρέτησε τους παίκτες του Γηραιού.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος βρέθηκε την Δευτέρα (07.10.2024) στο προπονητήριο του Ηρακλή για να αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Θυμίζουμε ότι στον Γηραιό πάρθηκε η απόφαση απόλυσης του Έλληνα προπονητής, μετά τη νέα “γκέλα” της ομάδας, κόντρα στην Καβάλα.

Ο Σωκράτη Οφρυδόπουλος επισκέφθηκε τους ποδοσφαιριστές και συγκινημένος τους αποχαιρέτησε, όπως έκανε και με τους άλλου συνεργάτες του στην ομάδα. Μάλιστα, τους ανέφερε ότι τους έχει απόλυτη εμπιστοσύνη και δήλωσε σίγουρος ότι θα μπορέσουν να αλλάξουν την κατάσταση και να οδηγήσουν την ομάδα σε επιτυχίες.

Ο Ηρακλής ψάχνει τον επόμενο τεχνικό με τους οπαδούς της ομάδας. Στον Ηρακλή φαίνεται ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει προτίμηση στο πρόσωπο του Νίκου Παπαδόπουλου ο οποίος παραιτήθηκε από τον πάγκο του Λεβαδειακού. Παύλος Δερμιτζάκης και Μπάμπης Τεννές φέρονται να βρίσκονται στο “κάδρο”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version