Site icon NewsIT
16:12 | 14.02.25

Ο Τάισον επικοινώνησε με τον ΠΑΟΚ και πήρε άδεια από την προπόνηση

ΦΩΤΟ ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ / MEGA PRESS

Newsit Newsroom

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση φαίνεται πως βρίσκεται ο 37χρονος Βραζιλιάνος

Στον ΠΑΟΚ δεν έφτανε η ήττα με 2-1 από τη Στεάουα Βουκουρεστίου στην Τούμπα, αλλά ήρθαν και τα… απόνερα, για να κάνουν ακόμη πιο δύσκολη την επόμενη ημέρα στην ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου, με τον Τάισον να δηλώνει έτοιμος να αποχωρήσει από την ομάδα.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να προηγήθηκε στο σκορ, όμως η αποβολή του Τάισον στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, έδωσε στους Ρουμάνους τη δυνατότητα να φτάσουν στην ανατροπή. Ο Τάισον αποχώρησε με κλάματα από τον αγωνιστικό χώρο αλλά και με κατεβασμένο κεφάλι από το γήπεδο της Τούμπας.

Μάλιστα, ο 37χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ προχώρησε και σε μία αινιγματική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, η οποία ανέφερε: “Ζητάω συγγνώμη από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, είμαι πολύ λυπημένος γι’ αυτό που συνέβη σήμερα! Δεν έχω την δύναμη να συνεχίσω, σας ευχαριστώ για όλα! Εσείς οι οπαδοί κάνετε αυτόν τον σύλλογο τεράστιο! Συγγνώμη! Σας ευχαριστώ πολύ για όλα”.

Έπειτα από ώρες ανησυχίας και με τον ποδοσφαιριστή να μην απαντά σε κλήσεις και μηνύματα, ο Τάισον επικοινώνησε τελικά με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ξεκαθάρισαν πως στον Τάισον δόθηκε σχετική άδεια από τη σημερινή (14.02.2025) προπόνηση, προκειμένου ο Βραζιλιάνος να ηρεμήσει, για να επανέλθει από αύριο κανονικά, δείχνοντας έτσι -εμπράκτως- την στήριξη της ομάδας στον παίκτη.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version