Τετάρτη, 2 Οκτ.
25oC Αθήνα

Ο Τάκης Καραγκούνιας από το Survivor ανέλαβε γενικός αρχηγός στον Παναιγιάλειο

Ο Τάκης Καραγκούνιας από το Survivor ανέλαβε γενικός αρχηγός στον Παναιγιάλειο
NDP PHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Ο πρώην παίκτης του τηλεοπτικού Survivor, Τάκης Καραγκούνιας, ανέλαβε τη θέση του γενικού διευθυντή στην ομάδα του Παναιγιάλειου, που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Τάκης Καραγκούνιας έγινε πανελληνίως γνωστός από τη συμμετοχής του στο Survivor, αλλά δεν είναι… άγνωστος και στο ποδόσφαιρο, όπως εξήγησε και ο ίδιος στο «STAR Κεντρικής Ελλάδας», μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ως γενικός αρχηγός στον Παναιγιάλειο της Γ’ Εθνικής.

Πιο συγκεκριμένα, ο Καραγκούνιας ανέφερε τα εξής: «Δεν είμαι τυχαίος στον χώρο του ποδοσφαίρου. Ήμουν 5 χρόνια διαιτητής στη Β΄ Εθνική και 3 χρόνια στη Superleague, οπότε έχω κι εγώ λίγη μυρωδιά από το ποδόσφαιρο.

Μου έγινε αυτή η πρόταση από την διοίκηση της ομάδας και ήρθα για να βοηθήσω όσο μπορώ με τις γνώσεις μου, σε μία ομάδα που έχω μεγαλώσει μαζί της.

Είναι πρωτάθλημα επιβίωσης, ο Παναιγιάλειος έχει μάθει να επιβιώνει στα δύσκολα. Έχουμε τους παλαιστές εδώ (σ.σ. έδειξε το σήμα της ομάδας) και έχουμε μάθει να επιβιώνουμε. Θα δείξει η πορεία τι θα γίνει. Εύχομαι καλό πρωτάθλημα σε όλες τις ομάδες και οι διαιτητές να σφυρίζουν όπως πρέπει».

Ο Τάκης Καραγκούνιας συμμετείχε και στο Survivor All Star.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις