Αθλητικά

Ο Τιμπό Κουρτουά κατηγορείται ότι έχει αφήσει στο έλεος ένα από τα παιδιά του: «Κάνει πάρτι σε γιοτ ενώ το σπίτι μας διαλύεται»

Η 50χρονη πρώην σύντροφός του Έλσα Ιζάκ έβαλε στο «στόχαστρο» τον τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης

Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, Τιμπό Κουρτουά, κατηγορείται από πρώην σύντροφό του και μητέρα ενός από τα παιδιά του, ότι δεν έχει ασχοληθεί με τη φροντίδα του, ενώ η ίδια κινδυνεύει να μείνει άστεγη.

Ο Τιμπό Κουρτουά της Ρεάλ Μαδρίτης έχει τέσσερα παιδιά από διαφορετικές συντρόφους και μία από αυτές είναι η 50χρονη, Έλσα Ιζάκ, πρώην σχεδιάστρια μόδας στον οίκο Versace, η οποία μίλησε στη βρετανική Sun και υποστήριξε ότι χρωστάει πάνω από 60.000 λίρες σε υποθήκη για τη βίλα των 3 εκατομμυρίων που μένει.

Δημοσίευσε μάλιστα και φωτογραφίες που δείχνουν μούχλα στο σπίτι της, για να κατηγορήσει τον Τιμπό Κουρτουά ότι δεν προσφέρει τίποτα για τον 7χρονο γιο τους, ενώ την ίδια ώρα εμφανίζεται να κάνει πολυτελή ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, η Ιζάκ δήλωσε τα εξής: «Το σπίτι μας διαλύεται. Απλώς δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να ζούμε έτσι. Φοβάμαι ότι η τράπεζα θα ανακτήσει το σπίτι μας και ανησυχώ όποτε κάποιος χτυπήσει την πόρτα. Δεν θέλω να μας βρω ξαφνικά άστεγους. Δεν είναι αποδεκτό για μένα να βλέπω τον Τιμπό να ταξιδεύει με ιδιωτικά τζετ, να κάνει πάρτι σε γιοτ και μετά να αφήνει το παιδί του εδώ σε αυτό το περιβάλλον. Σίγουρα μπορεί να αφιερώσει λίγο περισσότερο χρόνο για να φροντίσει τον γιο του».

 

Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα