Τρίτη, 15 Οκτ.
22oC Αθήνα

Ο Τόμας Τούχελ αναλαμβάνει προπονητής στην Εθνική Αγγλίας

Ο Τόμας Τούχελ αναλαμβάνει προπονητής στην Εθνική Αγγλίας
Reuters

Εποχή Τόμας Τούχελ στην Εθνική Αγγλίας. Ο Γερμανός προπονητής εμφανίζεται να έδωσε τα χέρια με την FA, για να γίνει ο νέος τεχνικός των “τριών λιονταριών”.

Η Εθνική Αγγλίας βρισκόταν σε αναζήτηση προπονητή, μετά και το φινάλε της συνεργασίας της με τον Γκάρεθ Σάουθγκείτ, ο υπηρεσιακός στα τέσσερα παιχνίδια του Nations League, Λι Κάρσλεϊ δεν έπεισε (και αποχώρησε οικειοθελώς μετά την ήττα από την Ελλάδα στο Γουέμπλεϊ) και η FA ήρθε σε επαφές με τον Τόμας Τούχελ, που έφεραν το deal των δυο πλευρών.

Όπως αναφέρουν οι Times, ο Τόμας Τούχελ συμφώνησε να αναλάβει προπονητής της Αγγλίας και μάλιστα θα παρουσιαστεί την Τετάρτη (16.10.2024), κάτι που σημαίνει ότι εκτός απροόπτου θα κάτσει στον πάγκο στο καθοριστικό παιχνίδι με την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου στο ΟΑΚΑ.

Τελευταία δουλειά του Τόμας Τούχελ ήταν στην Μπάγερν, όπου έμεινε από τον Μάρτιο του 2023 έως το καλοκαίρι του 2024. Έχει καθίσει επίσης στον πάγκο της Ντόρτμουντ, της Παρί και της Τσέλσι, με την οποία κατέκτησε το Champions League.

Να τονίσουμε ότι αυτή θα είναι η πρώτη φορά που Γερμανός προπονητής αναλαμβάνει την εθνική Αγγλίας και ο τρίτος, μετά τους Σβεν Γκόραν Έρικσον και Φάμπιο Καπέλο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις