Site icon NewsIT

Ο Τόμας Τούχελ νέος προπονητής της Αγγλίας – Πιάνει δουλειά το 2025

16.10.2024 | 11:43
Ο Τόμας Τούχελ νέος προπονητής της Αγγλίας – Πιάνει δουλειά το 2025

FILE PHOTO: Soccer Football - Champions League - Bayern Munich Training - Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - May 7, 2024 Bayern Munich coach Thomas Tuchel on the pitch during a walk around REUTERS/Juan Medina/File Photo

Ο Τόμας Τούχελ είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της εθνικής Αγγλίας, με την FA να ανακοινώνει την πρόσληψη του Γερμανού τεχνικού. Δεν πιάνει άμεσα δουλειά ο έμπειρος προπονητής, καθώς η συνεργασία των δύο πλευρών θα ξεκινήσει από την 1η Ιανουαρίου του 2025.

Ο Τόμας Τούχελ, ο οποίος θα λαμβάνει έξι εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, θα γίνει ο τρίτος ξένος προπονητής της Αγγλίας μετά τον Σβεν Γκόραν Έρικσον και τον Φάμπιο Καπέλο.

Ο Γερμανός προπονητής θα έχει πολύ δύσκολο έργο, καθώς καλείται να οδηγήσει την εθνική Αγγλίας στον δρόμο επιτυχιών, κάτι που δεν έχουν καταφέρει να κάνουν οι προκάτοχοί του.

Το έργο του, μάλιστα, είναι ακόμα δυσκολότερο, καθώς οι περισσότεροι Άγγλοι δεν ήταν υπέρ της πρόσληψης του Γερμανού τεχνικού. Χαρακτηριστικό ήταν το πρωτοσέλιδο της Daily Mail που έκανε λόγο για μαύρη ημέρα στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

Να σημειωθεί ότι ο Λι Κάρσλεϊ θα συνεχίσει στον πάγκο ως υπηρεσιακός τεχνικός για τα παιχνίδια του Nations League που απομένουν, μεταξύ των οποίων και αυτό με την Ελλάδα στις 14 Νοεμβρίου στο ΟΑΚΑ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version