Αθλητικά

Ο Τόρνικε Σενγκέλια παραμένει στην Βίρτους Μπολόνια

Ο Τόρνικε Σενγκέλια θα συνεχίσει την καριέρα του στην Βίρτους Μπολόνια, όπως υποστηρίζουν δημοσιεύματα από την Ιταλία.

O Tόρνικε Σενγκέλια θα παραμείνει κάτοικος Μπολόνια, καθώς ο έμπειρος Γεωργιανός μπασκετμπολίστας δεν θα αποχωρήσει από την Βίρτους όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα.

Συγκεκριμένα η «Τelesport» υποστηρίζει πως η πλευρά του παίκτη τα έχει βρει σε όλα με τον σύλλογο, προκειμένου οι δυο πλευρές να υπογράψουν νέο συμβόλαιο.

Κάτι που σημαίνει πως ο Σενγκέλια θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν με τη φανέλα της Βίρτους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος βρισκόταν στο στόχαστρο του Ερυθρού Αστέρα αλλά και του Παναθηναϊκού, ωστόσο καμία από τις δυο ομάδες δεν θα τον προσθέσουν στο δυναμικό τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα