Δευτέρα, 1 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Ο Τραϊανός Δέλλας γράφει γράμμα στον νεότερο εαυτό του: «Μπροστά στην πίστη και τη θέληση ακόμα και τα πιο μεγάλα ονόματα λυγίζουν»

Ο Τραϊανός Δέλλας γράφει γράμμα στον νεότερο εαυτό του: «Μπροστά στην πίστη και τη θέληση ακόμα και τα πιο μεγάλα ονόματα λυγίζουν»

Οι μαγικές ημέρες του Euro 2004, οι πλάκες με τον Τότι και τον Πανούτσι και το «αργυρό» γκολ από…χρυσάφι. Η αναδρομή του Τραϊανού Δέλλα, 20 χρόνια μετά το ιστορικό του γκολ κόντρα στην Τσεχία.

Μια συγκινητική αναδρομή στις «πιο μαγικές ημέρες της ζωής του» πραγματοποίησε ο Τραϊανός Δέλλας, 20 χρόνια μετά την επική πρόκριση της Εθνικής Ομάδας του 2004 στον τελικό του EURO.

Mε ένα γράμμα στον 28χρονο τότε εαυτό του o «Κολοσσός» της ομάδας του Ότο Ρεχάγκελ γυρνά πίσω τον χρόνο, στο 2004, στη στιγμή που ένα δικό του γκολ στην παράταση έγραψε το 1-0 απέναντι στην Τσεχία στα ημιτελικά και απογείωσε τους Έλληνες φιλάθλους λίγο πριν βρεθούν στον…7ο ουρανό.

Στο 106ο λεπτό, ο Τσιάρτας εκτέλεσε το κόρνερ, ο Δέλλας βρέθηκε στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή και με μία κεφαλιά νίκησε τον Πετρ Τσεχ στην πιο σπουδαία στιγμή στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, μέχρι την επόμενη.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το γράμμα του Τραϊανού Δέλλα στον νεότερο εαυτό του:

Το «Γράμμα στον νεότερο εαυτό μου» με πρωταγωνιστή τον Τραϊανό Δέλλα είναι το πέμπτο από τα 6 αφιερωματικά βίντεο που ετοίμασε ο ΟΠΑΠ για την 20η επέτειο από το έπος της Πορτογαλίας. Έξι Legends του 2004, που «σφράγισαν» τη νικηφόρα πορεία της Εθνικής μας Ομάδας προς την κορυφή της Ευρώπης, γράφουν στον νεότερο εαυτό τους και μας παίρνουν μαζί τους σε ένα ταξίδι στον χρόνο γεμάτο έντονες αναμνήσεις και συναισθήματα. Στις ίδιες ημερομηνίες των έξι ιστορικών αγώνων, ζούμε ξανά, 20 χρόνια μετά, τις ανεπανάληπτες στιγμές του 2004 μέσα από τα βίντεο του ΟΠΑΠ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις