Κυριακή, 8 Σεπτ.
26oC Αθήνα

Ο Τσεντί Οσμάν έφθασε στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό: «Θέλω το back to back στη Euroleague»

Ο Τσεντί Οσμάν έφθασε στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό: «Θέλω το back to back στη Euroleague»
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Τσεντί Οσμάν έφθασε στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του στον Παναθηναϊκό και έδειξε ανυπόμονος να φορέσει τη φανέλα του “τριφυλλιού” και να ξεκινήσει τους αγώνες.

Μιλώντας στα ΜΜΕ στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, ο Τσεντί Οσμάν αναφέρθηκε στον Εργκίν Αταμάν και τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ενώ είπε και κάποιες λέξεις στα ελληνικά..

Οι δηλώσεις του Τσεντί Οσμάν

«Ήταν μεγάλη διαδικασία. Εύκολη επιλογή για μένα ο Παναθηναϊκός. Ξέρω πολλά χρόνια τον Παναθηναϊκό όπως και τον Αταμάν που ήταν προπονητής μου όταν ήμουν παιδί. Είμαι χαρούμενος που είμαι κομμάτι της ομάδας.

Θέλω το back to back με τον Παναθηναϊκό. Έχουμε μια σπουδαία ομάδα. H Euroleague είναι ακόμα πιο δύσκολη. Είμαστε η καλύτερη ομάδα και πάμε και back to back. Έβλεπα τη Εuroleague και μου λείπει. Ανυπομονώ να παίξω ξανά και στο παρκέ.

Μίλησα και με τον Κορκμάζ (σ.σ. επέστρεψε επίσης από το NBA για τη Μονακό), είναι φίλος μου. Θα είναι πολύ διασκεδαστικό. Έρχομαι σε μια ομάδα με 7 Euroleague που κατέκτησε τη διοργάνωση πέρυσι. Ανυπομονώ. Είμαι ενθουσιασμένος και ξέρω πόσο παθιασμένοι είναι οι φίλοι της ομάδας. Ξέρω ορισμένες ελληνικές λέξεις. Καλημέρα, καλησπέρα, ευχαριστώ, παρακαλώ».

Ο Τσέντι Οσμάν θα ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις