Site icon NewsIT

Ο Τσιτσιπάς πέρασε «αέρα» στα προημιτελικά του Barcelona Open

22.04.2021 | 16:34
Ο Τσιτσιπάς πέρασε «αέρα» στα προημιτελικά του Barcelona Open

Mar 30, 2021; Miami, Florida, USA; Stefanos Tsitsipas of Greece reacts after winning the first set against Lorenzo Sonego of Italy (not pictured) in the fourth round in the Miami Open at Hard Rock Stadium. Mandatory Credit: Geoff Burke-USA TODAY Sports

Με… φόρα από την επιτυχία στο Μόνβακο ο Στέφανος Τσιτσιπάς, προκρίθηκε άνετα στα προημιτελικά του Barcelona Open, αφού νίκησε 2-0 σετ (7-5, 6-3) τον Άλεξ Ντε Μίνορ.

Προελαύνει στο Barcelona Open Banc Sabadell ο Στέφανος Τσιτσιπάς! O κορυφαίος Έλληνας τενίστας ξεπέρασε και το εμπόδιο του Αυστραλού Άλεξ Ντε Μινόρ, επικρατώντας με 5-7, 3-6 στη φάση των «16» και προκρίθηκε στα προημιτελικά.

Οι δύο τενίστες έδωσαν σκληρή «μάχη» στο πρώτο σετ, αφού αν και ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε με 0-1 στο πρώτο game, το Νο 25 της παγκόσμιας κατάταξης κατάφερε να τον ισοφαρίζει μέχρι το 5-5. Ο Τσιτσιπάς συγκεντρώθηκε και έφτασε στο 5-7. Στο 2ο σετ, ο Άλεξ Ντε Μινόρ προηγήθηκε με 2-0, ο Τσιτσιπάς απάντησε για το 2-3 και μετά το 3-3, ο Έλληνας τενίστας ήταν ασταμάτητος για το 3-6 που του χάρισε τη νίκη και την πρόκριση στους κορυφαίους «8» του τουρνουά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version