Site icon NewsIT

Ο Τζεφ Μπέζος ενδιαφέρεται για την αγορά των Μπόστον Σέλτικς

19.08.2024 | 17:15
Ο Τζεφ Μπέζος ενδιαφέρεται για την αγορά των Μπόστον Σέλτικς

Στους πρωταθλητές του ΝΒΑ, Μπόστον Σέλτικς έχει μπει πωλητήριο και ο δισεκατομμυριούχος, Τζεφ Μπέζος, φαίνεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να τους αποκτήσει.

Λέτε να δούμε τελικά τον Τζεφ Μπέζος, αυτό το τεράστιο οικονομικό “χαρτί”, να εμπλέκεται με τον αμερικανικό αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα με τους Μπόστον Σέλτικς;

Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του 18ου πρωταθλήματος στην ιστορία των Μπόστον Σέλτικς, η οικογένεια Γκρούσμπεργκ (ιδιοκτήτες της ομάδας) αποφάσισαν να τους βάλουν πωλητήριο, μετά από 22 χρόνια παρουσίας στου “Κέλτες”.

Οι νυν ιδιοκτήτες εμφανίζονται να ζητάνε κάτι παραπάνω από έξι δισεκατομμύρια δολάρια, ποσό περίπου 17 φορές μεγαλύτερο από εκείνο που είχε δώσει για να τον αποκτήσει στη διάρκεια της σεζόν 2022/03.

Σύμφωνα με το δημοσιογράφο και φανατικό φίλο της ομάδας, Μπιλ Σίμονς ο Τζεφ Μπέζος, ο οποίος έχει την Amazon αλλά και περιουσία 211 δισεκατομμυρίων δολαρίων (!) ενδιαφέρεται να αποκτήσει τους Μπόστον Σέλτικς.

“Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει ένα… βουητό, νομίζω αληθινό, για τον Τζεφ Μπέζος και την αγορά των Σέλτικς. Νομίζω ότι είναι αληθινό. Και πιστεύω ότι καλύπτει τις προϋποθέσεις”, είπε ο Σίμονς στο podcast του.

Να αναφέρουμε ότι ο Τζεφ Μπέζος ενδιαφέρθηκε και στο πρόσφατο παρελθόν για επενδύσεις στον αμερικανικό αθλητισμό, ωστόσο το φλερτ με τους Ουάσινγκτον Κομάντερς και με τους Σιάτλ Σίχοκς του NFL δεν προχώρησε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version