Τρίτη, 30 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Ο Τζεντίλε… έφυγε κυριλέ! Υπέροχο «αντίο»

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο δανεισμός του Αλεσάντρο Τζεντίλε από την Αρμάνι Μιλάνο στον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε πρόωρα, αφού οι «πράσινοι» έκριναν πως ο διεθνής Ιταλός δεν μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά, τουλάχιστον σε αυτή την φάση της καριέρας του, την ομάδα.

Ο 25χρονος φόργουορντ με σημερινή του ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο «Instagram» αποχαιρέτησε το «τριφύλλι» και τους φιλάθλους ευχαριστώντας τους για την στήριξή τους.

Ο Τζεντίλε έγραψε: «Ήταν τιμή μου να παίξω για έναν τόσο μεγάλο σύλλογο, όπως ο Παναθηναϊκός. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους για τη στήριξή τους και την ομάδα για την ευκαιρία που μου έδωσε. Είχα την ευκαιρία να συναντήσω πολλούς καλούς ανθρώπους και σπουδαίους παίκτες. Έμεινα λίγο, αλλά οι αναμνήσεις είναι σπουδαίες. Εύχομαι μόνο τα καλύτερα για το υπόλοιπο της σεζόν. Σας ευχαριστώ όλους. Καλή τύχη».

 

 

It was an honor to play for such a big club like panathinaikos… I want to thank all the fans for the support and the team for giving me this chance… I had the chance to meet many good people and great players … short time but great memories.. I wish nothing but the best for the rest of the season… thanks to everybody.. good luck

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alessandro Gentile (@alegentile5) στις

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε