Site icon NewsIT

Ο Τζιανμάρκο Ταμπέρι βγήκε από το νοσοκομείο και θα «υπερασπιστεί» το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις ύψος των Ολυμπιακών Αγώνων 2024

10.08.2024 | 18:16
Ο Τζιανμάρκο Ταμπέρι βγήκε από το νοσοκομείο και θα «υπερασπιστεί» το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις ύψος των Ολυμπιακών Αγώνων 2024

Paris 2024 Olympics - Athletics - Men's High Jump Qualification - Stade de France, Saint-Denis, France - August 07, 2024. Gianmarco Tamberi of Italy reacts. REUTERS/Kai Pfaffenbach TPX IMAGES OF THE DAY

Ο Τζιανμάρκο Ταμπέρι στάθηκε άτυχος λίγο πριν τον τελικό του άλματος εις ύψος στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, αφού ένα πρόβλημα υγείας της τελευταίας στιγμής, τον έστειλε στο νοσοκομείο, κάνοντας δύσκολη την “υπεράσπιση” του χρυσού μεταλλίου που κατέκτησε στην προηγούμενη Ολυμπιάδα του Τόκιο.

Όντας το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση και στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, ο Τζιανμάρκο Ταμπέρι φάνηκε ότι θα μείνει εκτός αγώνα στο άλμα εις ύψος, εξαιτίας ενός κολικού του νεφρού, αλλά τελικά ο ίδιος έστειλε μήνυμα συμμετοχής.

Στην αρχική του ανάρτηση, ο ίδιος εμφανίστηκε… καταρρακωμένος με το πρόβλημά του και έγραψε τα εξής: «Έχουν περάσει 10 ώρες και ο κολικός νεφρού δεν έχει υποχωρήσει ακόμα. Ο πόνος που αισθάνομαι από το πρωί, όσο δυνατός κι αν είναι, δεν συγκρίνεται με αυτό που αισθάνομαι ψυχικά. Ξεθωριάζει και η τελευταία μου ελπίδα. Μόλις με έφερε εκτάκτως στα επείγοντα περιστατικά, αφότου έκανα δύο φορές εμετό με αίμα.

Θα υποβληθώ σε εξετάσεις για να φανεί τι μου συμβαίνει. Θα σας κρατώ ενήμερους, γιατί παίρνω πολλά μηνύματα και δέχομαι την αγάπη που μου δείχνετε. Το λιγότερο που σας αξίζει είναι μια απάντηση. Όλα όσα ονειρευόμουν δηλαδή για αυτή την ημέρα, πέρα από αυτόν τον εφιάλτη».

Ακολούθησε όμως και νέα ανάρτηση λίγο αργότερα, στην οποία και τόνισε ότι “θα είμαι εκεί!”, κάνοντας γνωστό ότι βγήκε από το νοσοκομείο του Παρισιού.

Ο Ταμπέρι είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς αθλητές του στίβου και όλα τα “φώτα” θα είναι πλέον πάνω του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version