Site icon NewsIT

Ο Τζίτζι Μπουφόν παντρεύεται την Ιλάρια Ντ’ Αμίκο μετά από 10 χρόνια σχέσης

25.09.2024 | 20:21
Ο Τζίτζι Μπουφόν παντρεύεται την Ιλάρια Ντ’ Αμίκο μετά από 10 χρόνια σχέσης

epa10911011 Gianluigi Buffon, Italian former goalkeeper and Ambassador, left, and his wife Ilaria D'Amico, right, pose together after Italy and Turkey were elected to host the Euro 2032 fooball tournament during the UEFA EURO 2028 and 2032 hosts announcement ceremony at UEFA Headquarters, in Nyon, Switzerland, 10 October 2023. EPA/JEAN-CHRISTOPHE BOTT

Ο θρύλος του ιταλικού ποδοσφαίρου, Τζίτζι Μπουφόν ετοιμάζεται να παντρευτεί για δεύτερη φορά, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Ιλάρια Ντ’ Αμίκο.

Στα 46 του χρόνια, ο Τζίτζι Μπουφόν θα επισημοποιήσει τη σχέση του με την 53χρονη Ιλάρια Ντ’ Αμίκο, με την οποία και είναι ζευγάρι τα τελευταία 10 χρόνια. Ο γάμος θα γίνει το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024, σε ένα θέρετρο στην Τοσκάνη της Ιταλίας, με εκλεκτούς καλεσμένους από το χώρο του ποδοσφαίρου και της τηλεόρασης.

Ο παλαίμαχος Ιταλός τερματοφύλακας είχε παντρευτεί στο παρελθόν το μοντέλο από την Τσεχία, Αλένα Σερεντόβα, αλλά ο γάμος τους διήρκησε ελάχιστα και λίγο μετά γνώρισε την Ιταλίδα παρουσιάστρια, η οποία και συμμετείχε σε αθλητικές εκπομπές στη γειτονική χώρα.

Ο Μπουφόν απέκτησε μαζί της και ένα παιδί, ενώ είχε άλλα δύο από τον πρώτο του γάμο, ο οποίος και τελείωσε μέσα σε φήμες για πλήθος απιστιών από την πλευρά του. Αυτή τη φορά, τα ιταλικά δημοσιεύματα τον θέλουν δε, να παντρεύεται περιμένοντας το τέταρτο παιδί του, κάτι που όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί από καμία πλευρά.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version