Site icon NewsIT

Ο Τζοέλ Εμπίντ υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους Φιλαδέλφεια Σίξερς

20.09.2024 | 17:55
Ο Τζοέλ Εμπίντ υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους Φιλαδέλφεια Σίξερς

epa10981804 Philadelphia 76ers center Joel Embiid (R) of Cameroon in action against Atlanta Hawks center Clint Capela (L) of Switzerland during the second half of the NBA In-Season Tournament basketball game between the Detroit Pistons and the Atlanta Hawks at State Farm Arena in Atlanta, Georgia, USA, 17 November 2023. EPA/ERIK S. LESSER SHUTTERSTOCK OUT

Ο Τζοέλ Εμπίντ θα συνεχίζει να αγωνίζεται στους Φιλαδέλφεια Σίξερς, με τον 30χρονο να υπογράφει νέο συμβόλαιο με την ομάδα του ΝΒΑ, το οποίο θα έχει διάρκεια έως το 2029.

Ο Τζοέλ Εμπίντ θα μείνει για πάντα στην Φιλαδέλφεια και τους Σίξερς, καθώς ο έμπειρος σέντερ συμφώνησε με την ομάδα του ΝΒΑ, για τριετή επέκταση του συμβολαίου του, που θα τον κάνει πλουσιότερο κατά 193 εκατομμύρια δολάρια.

Με αυτό τον τρόπο η ομάδα της Πενσιλβανία, θα κρατήσει στο δυναμικό της, ένα από τους κορυφαίους παίκτες στο ΝΒΑ, θέλοντας να χτίσει γύρω του μια ανταγωνιστική ομάδα, η οποία θα μπορέσει να πάρει το πρωτάθλημα.

Το deal αυτό σημαίνει πως για την προσεχή πενταετία ο 30χρονος άσος θα εισπράξει συνολικά 301 εκατ. δολάρια, ποσό που τον κατατάσσει μεταξύ των τριών πιο ακριβοπληρωμένων παικτών στο ΝΒΑ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο τελευταίος χρόνος του συμβολαίου στο συμβόλαιο του Εμπίντ (2028/29) θα του δίνει την οψιόν ανανέωσης δική του.

Στο διάστημα που ο πολιτογραφημένος Αμερικανός αγωνίζεται στους Σίξερς, μετρά 1 MVP στην Regular Season στο ΝΒΑ (2023), ενώ είναι και 7 φορές All Star. 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version