Κυριακή, 15 Σεπτ.
23oC Αθήνα

Ο Βαγγέλης Λιόλιος επανεξελέγη πρόεδρος της ΕΟΚ με 77% στις εκλογές

Ο Βαγγέλης Λιόλιος επανεξελέγη πρόεδρος της ΕΟΚ με 77% στις εκλογές

Ο Βαγγέλης Λιόλιος θα παραμείνει πρόεδρος της ΕΟΚ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, αφού κέρδισε τις εκλογές στην Ομοσπονδία, κόντρα στο συνδυασμό του Παναγιώτη Φασούλα.

Η παράταξη του Βαγγέλη Λιόλιου επικράτησε με ποσοστό 77% έναντι 23% αυτής του Παναγιώτη Φασούλα στις εκλογές της ΕΟΚ και ο ιδιοκτήτης του Προμηθέα Πάτρας θα συνεχίσει να βρίσκεται στη θέση του “ισχυρού άνδρα” του ελληνικού μπάσκετ.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ

Με τη συμμετοχή 775 σωματείων έγιναν σήμερα οι αρχαιρεσίες στην ΕΟΚ, με τον Βαγγέλη Λιόλιο να είναι ο νικητής και να ανανεώνει τη θητεία του στον προεδρικό θώκο για τα τέσσερα επόμενα χρόνια.

Εκλέγονται, εκτός από τον πρόεδρο Βαγγέλη Λιόλιο, σύμβουλοι οι Δήμος Ντικούδης, Γιάννης Ηλιόπουλος, Τάσος Δελημπαλταδάκης, Βασίλης Ντάκουρης, Λάμπρος Τάκης, Αγγελος Παπανικολάου, Κωστής Ζομπανάκης, Γιάννης Τσουμής, Δημήτρης Ευαγγέλου, Μπάμπης Μαρκάκης, Χρήστος Βασιλειάδης και Γιάννης Μπουρούσης και οι πέντε γυναίκες, Αννυ Κωνσταντινίδου, Τριανταφυλλιά Δασκαλάκη, Ελισάβετ Φάσουρα – Χατζηαγγελή, Αναστασία Μπούρκα και Νικολίτσα Κωστοπούλου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις