Site icon NewsIT

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης κρέμασε τη φανέλα του κι ανέλαβε τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον ΠΑΟΚ

04.09.2024 | 18:16
Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης κρέμασε τη φανέλα του κι ανέλαβε τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον ΠΑΟΚ

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΤΟΦΑΣ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ωστόσο παραμένει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή της ομάδας μπάσκετ του Δικεφάλου του Βορρά.

Ο 42χρονος πρώην αρχηγός στο παρκέ του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Μαργαρίτης, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Θανάση Χατζόπουλο, και συμφώνησε να αναλάβει χρέη τεχνικού διευθυντή στην ομάδα.

Για τη συμφωνία οι Θεσσαλονικείς ανέφεραν:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει ότι ο Βαγγέλης Μαργαρίτης θα είναι ο νέος Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας μας. Έχοντας ολοκληρώσει μία σπουδαία καριέρα, με αψεγάδιαστη παρουσία εντός και εκτός παρκέ, στα 24 χρόνια που υπηρέτησε το μπάσκετ και στα 11 χρόνια που φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης κάνει άμεσα το επόμενο βήμα.

Χρειάστηκαν μόνο δύο συναντήσεις με τον Πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco Θανάση Χατζόπουλο για να οδηγηθούν από κοινού στην απόφαση της παραμονής του Μαργαρίτη στην ομάδα μας και την συνεισφορά του πλέον από μία άλλη θέση.

Το κοινό όραμα και η αγάπη για τον ΠΑΟΚ, η κοινή επιθυμία για ουσιαστική προσφορά και συμμετοχή στη μεγάλη προσπάθεια της ομάδας, είχαν ένα απόλυτα φυσιολογικό αποτέλεσμα. Να ξεκινήσει ο Βαγγέλης Μαργαρίτης τη νέα σελίδα της καριέρας του από τον ΠΑΟΚ.

Καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα «αρχηγέ». Είμαστε σίγουροι ότι η παρουσία σου μόνο ευεργετικά αποτελέσματα θα έχει για την ομάδα μας».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version