Κυριακή, 28 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επισκέφθηκε την αποστολή της Νότιγχαμ Φόρεστ στην Ισπανία

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επισκέφθηκε την αποστολή της Νότιγχαμ Φόρεστ στην Ισπανία

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επισκέφτηκε την αποστολή της Νότιγχαμ Φόρεστ στην Ισπανία, με τον μεγαλομέτοχο του συλλόγου να μιλά με τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό σταφ της ομάδας.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στην Μούρθια, εκεί που βρίσκεται η Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία κάνει προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική σεζόν, με την παρουσία του ισχυρού άνδρα του συλλόγου να μην περνά απαρατήρητη. Με ανάρτηση του ο αγγλικός σύλλογος γνωστοποίησε την είδηση, με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού μάλιστα να έχει δείπνο μαζί με τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο, προπονητή του club, αλλά και τον αρχηγό της ομάδας.

Αναλυτικά η ενημέρωση από τη Νότιγχαμ Φόρεστ:

«Ο Ευάγγελος Μαρινάκης επικεντρώθηκε στην αξία του οικογενειακού δεσμού και του ομαδικού πνεύματος, που συνεχίζει να ενισχύεται εντός του ομίλου. Τόνισε τη μεταμορφωτική δύναμη της ενότητας και προέτρεψε την ομάδα να παλέψει, να επιβιώσει και να κερδίσει, με μια συλλογική υπόσχεση να μην τα παρατήσει ποτέ.

Η Φόρεστ παρέμεινε δέκα ημέρες στην Ισπανία, όχι μόνο για να δουλέψει σκληρά καθημερινά στο προπονητικό κέντρο, αλλά για να καλλιεργήσει ένα ισχυρό ομαδικό πνεύμα πριν από την τρίτη διαδοχική εκστρατεία των κόκκινων στην Premier League.

Από τις απαιτητικές διπλές προπονήσεις στον καύσωνα της νότιας Ισπανίας, μέχρι τις θεραπείες στην πισίνα, η ομάδα μας έχει αναπτύξει μια ισχυρή σχέση και κατανόηση, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας, να ξεπεράσουμε τις προκλήσεις και να προετοιμαστούμε για τη νίκη με προορισμό τη νέα σεζόν.

Μετά τον αγώνα, ο Ευάγγελος Μαρινάκης δείπνησε με τον επικεφαλής προπονητή Νούνο Εσπίριτο Σάντο, τον αρχηγό του ποδοσφαιρικού τμήματος Ρος Γουίλσον και τον επικεφαλής ποδοσφαιρικών επιχειρήσεων Έντ Χέντερσον, συζητώντας με σχολαστικές λεπτομέρειες τα σχέδια της νέας σεζόν.

Η επόμενη συνάντηση θα έρθει στην Αθήνα εν όψει της τελικής προετοιμασίας της Φόρεστ, εναντίον του αδελφού συλλόγου και των νικητών του UEFA Europa Conference League Ολυμπιακού την Πέμπτη 8 Αυγούστου».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις