Παρασκευή, 9 Αυγ.
28oC Αθήνα

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκης: «Φέραμε τα κύπελλα εκεί που ανήκουν, στον ναό μας»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκης: «Φέραμε τα κύπελλα εκεί που ανήκουν, στον ναό μας»
eurokinissi

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πριν από την σέντρα του φιλικού του Ολυμπιακού απέναντι στην Νότιγχαμ Φόρεστ, μπήκε στο γήπεδο με τα 2 ευρωπαϊκά τρόπαια των «ερυθρόλευκων» δηλώντας ότι τα 2 κύπελλα ήρθαν στο μέρος που ανήκουν, στο ναό του Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Συγκεκριμένα στην πρόβα τζενεράλε του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ, ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών μαζί με τον προπονητή της ομάδας Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπάρ έκανε την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο με το τρόπαιο του Conference League, αλλά και του Youth League, εν μέσω αποθέωσης.

Αυτή είναι αλώστε η πρώτη φορά που τα 2 κύπελλα Ευρώπης εμφανίζονται στην έδρα του Ολυμπιακού, σε μια ιστορική στιγμή για τον σύλλογο.

 

Στη συνέχεια ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε τον λόγο αναφέροντας:

«Φέραμε τα κύπελλα εκεί όπου ανήκουν, στον ναό μας, το “Γ. Καραϊσκάκης”. Από σήμερα ξεκινάμε για νέες περιπέτειες με νέα όνειρα και με νέες προσδοκίες. Είμαστε μια οικογένεια και πάμε για ακόμα μεγαλύτερα τρόπαια.

Να είστε καλά, συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, τους προπονητές μας και περιμένουμε ακόμα περισσότερα, στη Βραζιλία (σ.σ. στο Διηπειρωτικό που θα συμμετάσχει η Κ19), στο πρωτάθλημα και στην ευρωπαϊκή μας πορεία».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις