Αθλητικά

Ο Βασίλιε Μίσιτς γλίτωσε τα χειρότερα και θα αγωνιστεί κανονικά στο Eurobasket 2022

Ο Βασίλιε Μίσιτς αποχώρησε τραυματίας από το Σερβία – Ελλάδα για τα προκριματικά του Mundobasket και ανησύχησε τους συμπατριώτες του, αφού έδειξε να πονάει.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζχ από τη Σερβία όμως, ο ίδιος ο Μίσιτς ήταν καθυσηχαστικός για τον τραυματισμό του, αφού γλίτωσε τα χειρότερα και σύντομα θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Θα είναι σίγουρα διαθέσιμος στο Eurobasket του Σεπτεμβρίου, αλλά δεν αποκλείεται να βρίσκεται στη 12άδα του Πέσιτς και για το παιχνίδι με την Τουρκία στα προκριματικά του Mundobasket που προηγείται.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα