Κυριακή, 30 Ιουν.
30oC Αθήνα

Ο Βασίλης Σπανούλης στο «στόχαστρο» της Μπάγερν Μονάχου

Ο Βασίλης Σπανούλης στο «στόχαστρο» της Μπάγερν Μονάχου
Eurokinissi

Η Μπάγερν Μονάχου πήρε ξαφνικό “διαζύγιο” με τον Πάμπλο Λάσο και πλέον ψάχνει τον επόμενο προπονητή της. Ο Βασίλης Σπανούλης βρίσκεται στη λίστα των Βαυαρών.

Σύμφωνα με “τιτίβισμα” Γερμανών δημοσιογράφων, ο Μπάγερν Μονάχου και Βασίλης Σπανούλης είχαν μια πρώτη επαφή, για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Όπως πάντως τονίζεται, ακόμα δεν υπάρχει κάποια απόφαση σχετικά με το ποιος θα είναι ο διάδοχος του Πάμπλο Λάσο, αφού η συγκεκριμένη εξέλιξη αιφνιδίασε τον σύλλογο.

Θυμίζουμε ότι ο Βασίλης Σπανούλης ετοιμάζεται να οδηγήσει την Εθνική μπάσκετ στο Προολυμπιακό τουρνουά, αλλά δεν βρίσκεται σε σύλλογο ομάδας, αποχωρώντας από τον πάγκο του Περιστερίου, μετά από μια επιτυχημένη διετία.

Η συμφωνία του Βασίλη Σπανούλη με την ΕΟΚ είναι με ορίζοντα τουλάχιστον δύο ετών, ενώ πιθανή ανάληψη των ηνίων της Μπάγερν Μονάχου δεν θα επηρεάσει τη δουλειά του ακόμη και στα “παράθυρα” (μολονότι το Νοέμβριο στα προκριματικά του Eurobasket δεν θα υπάρξει διακοπή της Euroleague, σε αντίθεση με τον Φεβρουάριο του 2025).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις