Τετάρτη, 26 Ιουν.
30oC Αθήνα

Ο Βασίλης Τολιόπουλος ανανέωσε με τον Άρη μέχρι το 2026

Ο Βασίλης Τολιόπουλος ανανέωσε με τον Άρη μέχρι το 2026
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Βασίλης Τολιόπουλος θα συνεχίσει στον Άρη, με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης να γνωστοποιεί μέσα από ένα όμορφο βίντεο την ανανέωση της συνεργασία των δυο πλευρών.

O Bασίλης Τολιόπουλος θα βρίσκεται και την επόμενη σεζόν στον Άρη, καθώς ο Έλληνας μπασκετμπολίστας τα έχει βρει σε όλα με το σύλλογο της Θεσσαλονίκης, για να συνεχίσουν από κοινού την πορεία τους.

Μέσα από ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο Youtube, ο Τολιόπουλος φαίνεται να διαβάζει μια εφημερίδα στην οποία παρουσιάζεται ως τελειωμένος.

Ο ίδιος αφού απορεί με όλα αυτά, στη συνέχεια υπογράφει το νέο του συμβόλαιο με τον Άρη, μια είδηση που θα χαροποιήσει τους φίλους των «κίτρινων».

 

Η ανακοίνωση του Άρη αναφέρει:

Η ΚΑΕ Άρης Midea ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Βασίλη Τολιόπουλο μέχρι το 2026.

Ο αρχηγός της ομάδας υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο, συμφωνώντας να ηγηθεί της προσπάθειας για την περαιτέρω ανέλιξη του Άρη.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος αγωνίστηκε στην ομάδα μας την τελευταία διετία, ενώ είχε ξαναφορέσει τα κιτρινόμαυρα για μισή σεζόν το 2018-19.

Ο διεθνής άσος γεννήθηκε στις 15/06/1996 και με ύψος 1.88μ., αγωνίζεται στις θέσεις των γκαρντ.

Ξεκίνησε το μπάσκετ στα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου και έχει αγωνιστεί επίσης στους Ίκαρο Καλλιθέας, Κολοσσό Ρόδου, Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Ιωνικό Νίκαιας, ΠΑΟΚ και Μπουλαζάκ.

Οι εμφανίσεις του με τον Άρη τον οδήγησαν στην Εθνική Ανδρών, με την οποία ξεκινά επί του παρόντος την προσπάθεια για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος έκανε φέτος την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, μετρώντας 13.5 πόντους, 2.5 ριμπάουντ, 4.4 ασίστ στη  Basket League και 14.4 πόντους, 2.4 ριμπάουντ και 3.6 ασίστ στο EuroCup.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις