Site icon NewsIT

Ο Βασίλης Τολιόπουλος πέτυχε το τρίποντο της αγωνιστικής στο παιχνίδι Άρης – Προμηθέας

19.10.2024 | 21:09
Ο Βασίλης Τολιόπουλος πέτυχε το τρίποντο της αγωνιστικής στο παιχνίδι Άρης – Προμηθέας

BASKET LEAGUE 2024-2025 / ΑΡΗΣ - ΑΕΚ (ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ / MEGA PRESS)

Ο Βασίλης Τολιόπουλος ήταν εκ των πρωταγωνιστών του Άρη, στη νίκη των «κίτρινων» με 86-75 απέναντι στον Προμηθέα Πάτρας, με τον διεθνή Έλληνα μπασκετμπολίστα μάλιστα να σκοράρει ένα καλάθι λίγο μπροστά από το κέντρο.

Την πρώτη του νίκη πήρε στη φετινή Greek Basket League ο Άρης, με την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη να επικρατεί στο Αλεξάνδρειο με σκορ 86-75 απέναντι στον Προμηθέα Πάτρας, ο οποίος μετρούσε 2/2 νίκες στο πρωτάθλημα.

Η καλύτερη στιγμή στον αγώνα δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από το αδιανόητο τρίποντο του Βασίλη Τολιόπουλου, καθώς ο 28χρονος σκόραρε από το… σπίτι του.

Συγκεκριμένα στα μέσα της 4ης περιόδου ο διεθνής Έλληνας γκαρντ βρισκόταν λίγο πιο μπροστά από το κέντρο του γηπέδου και αφού ήταν αμαρκάριστος, δοκίμασε ένα σουτ, με τη μπάλα να του κάνει το χατίρι και να καταλήγει στο καλάθι του Προμηθέας. 

Όπως είναι λογικό κόσμος και συμπαίκτες αποθέωσαν τον «Τόλιο» για το εντυπωσιακό καλάθι που πέτυχε, το οποίο σίγουρα θα μπει στις Top 10 φάσεις της 3ης αγωνιστικής για την Greek Basketball League.

Ο Τολιόπουλος ολοκλήρωσε τον αγώνα με 13 πόντους και 3 ασίστ, αποτελώντας για ένα ακόμη παιχνίδι, μια αξιόπιστη λύση για τον Άρη στο κομμάτι του σκοραρίσματος. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version