Site icon NewsIT

Ο Βασίλης Χατζηπαναγής έκλεισε την «πόρτα» στον Ηρακλή: «Τιμητική η πρόσκληση, αλλά δεν επιθυμώ να ασχοληθώ»

26.07.2024 | 12:46
Ο Βασίλης Χατζηπαναγής έκλεισε την «πόρτα» στον Ηρακλή: «Τιμητική η πρόσκληση, αλλά δεν επιθυμώ να ασχοληθώ»

Αφού ευχήθηκε στον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη “καλή επιτυχία”, για την ανάληψη των ηνίων της ΠΑΕ Ηρακλής, ο θρύλος της ομάδας -και του ελληνικού ποδοσφαίρου- Βασίλης Χατζηπαναγής, απάντησε αρνητικά στην πρόταση που έλαβε από το νέο μεγαλομέτοχο της ομάδας.

Τη θέση του, με αφορμή την πρόσκληση που του απηύθυνε ο νέος ιδιοκτήτης του Ηρακλή, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, για ανάληψη καθηκόντων στον ιστορικό σύλλογο, εξέφρασε σήμερα, με γραπτή δήλωσή του, ο Βασίλης Χατζηπαναγής.

Ο εμβληματικός παλαίμαχος άσος των “κυανόλευκων” ανέφερε ότι οι δραστηριότητές του στο camp που διατηρεί δεν του αφήνουν χρόνο για κάτι περισσότερο και τόνισε ότι δεν επιθυμεί να ασχοληθεί με οτιδήποτε άλλο. “Ούτε και νιώθω την ανάγκη για αξιώματα και τιμητικές διακρίσεις, που δεν τα κέρδισα όταν έπρεπε” σχολίασε.

Η δήλωση του Βασίλη Χατζηπαναγή:

«Ευχαριστώ τον κ. Μονεμβασιώτη για την τιμητική πρόσκληση προς το πρόσωπο μου και του εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο και απαιτητικό έργο που αναλαμβάνει.

Από την πλευρά μου, απαντώντας στην ουσία της πρόσκλησης, θα ήθελα να γνωστοποιήσω στον κ. Μονεμβασιώτη, αλλά και στους φίλους του Ηρακλή, για πολλοστή φορά, πως οι δραστηριότητες μου στο πλαίσιο του “camp Β. Χατζηπαναγής” με παιδιά και νέους ποδοσφαιριστές, καλύπτουν τις προσωπικές μου φιλοδοξίες και όλο τον ελεύθερο χρόνο μου. Εδώ και πολλά χρόνια έχω κάνει τη συγκεκριμένη επιλογή με την οποία είμαι απολύτως ικανοποιημένος και δεν επιθυμώ να ασχοληθώ με οτιδήποτε άλλο, αλλά ούτε και νιώθω την ανάγκη για αξιώματα και τιμητικές διακρίσεις, που δεν τα κέρδισα όταν έπρεπε.

Εύχομαι στον Ηρακλή να βρει τον δρόμο του σύντομα και να ξαναγίνει μεγάλος, όπως στα χρόνια της δράσης μου και στον ίδιο τον κ. Μονεμβασιώτη, δύναμη και ελπίδα, ώστε να υλοποιήσει τους στόχους της ομάδας.

Με εκτίμηση Β. Χατζηπαναγής”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version