Κυριακή, 21 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Ο Βενιαμίν Αμπόση είπε αντίο στον Ολυμπιακό: «Ήταν τιμή να είμαι μέλος της καλύτερης ομάδας της Ευρώπης»

Ο Βενιαμίν Αμπόση είπε αντίο στον Ολυμπιακό: «Ήταν τιμή να είμαι μέλος της καλύτερης ομάδας της Ευρώπης»
ΦΩΤΟ eurokinissi

Μετά από 6 χρόνια στον Ολυμπιακό, ο Βενιαμίν Αμπόση αποχώρησε φέτος από την ομάδα και είπε αντίο με μία συγκινητική ανάρτηση στo instagram, όπου ευχαρίστησε τους πάντες στην ομάδα για όσα του έμαθαν.

Ο Βενιαμίν Αμπόση κατάφερε να βρει χρόνο συμμετοχής ακόμη και στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, πριν καν κλείσει τα 18 του χρόνια, με τον ίδιο να κάνε λόγο για την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης την τελευταία διετία.

Η ανάρτηση του Αμπόση

“Νιώθω ευγνώμων για αυτά τα υπέροχα 6 χρόνια, που ήμουν μέλος του μεγάλου συλλόγου του Ολυμπιακού. Θέλω να ευχαριστήσω κάθε προπονητή, γυμναστή, φυσικοθεραπευτή, γιατρό και τα μέλη της διοίκησης για όλα αυτά που μου προσέφεραν. Έμαθα πολλά αυτά τα χρόνια και με βοήθησαν απίστευτα πολύ, εντός και εκτός γηπέδου.

Είχα την τιμή να είμαι μέλος της καλύτερης ομάδας της Ευρώπης τα τελευταία δυο χρόνια, ζώντας πολλές φανταστικές στιγμές που θα μου μείνουν αξέχαστες. Οι άνθρωποι της ομάδας όπως και ο κόσμος της ήταν πάντα δίπλα μου, και με έκαναν να νιώσω τον Ολυμπιακό, οικογένεια μου. Ευχαριστώ ΓΙΑ ΟΛΑ!!! Και θα προσπαθώ να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερος, όπως μου μάθατε”.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Veniamin Ikenga Abosi (@benjaminnn.a)

Ο Αμπόση θα συνεχίσει πλέον την καριέρα του στο πανεπιστήμιο του Σαν Φρανσίσκο στις ΗΠΑ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις