Παρασκευή, 6 Σεπτ.
34oC Αθήνα

Ο Βέζο δανεικός στην Εγιούπσπορ από τον Ολυμπιακό

Ο Βέζο δανεικός στην Εγιούπσπορ από τον Ολυμπιακό

Ο Ρούμπεν Βέζο θα συνεχίζει την καριέρα του στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Εγιούσπορ. Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός παραχωρήθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Η Εγιούπσπορ αποτελεί επίσημα τον νέο σταθμό στην καριέρα του Ρούμπεν Βέζο, με την τουρκική ομάδα να ανακοινώνει την Παρασκευή (6/9) τη συμφωνία της με τον Ολυμπιακό για το δανεισμό του Πορτογάλου στόπερ.

Ο Ρούμπεν Βέζο δεν βρισκόταν στα πλάνα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και έτσι αποχώρησε από τον Ολυμπιακό, συνεχίζοντας την καριέρα του στο τουρκικό πρωτάθλημα.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θα κάνω ό,τι μπορώ για αυτόν τον σύλλογο και τους οπαδούς του. Σας ευχαριστώ όλους για το θερμό καλωσόρισμα.

Ανυπομονώ να βγω στο γήπεδο. Μαζί θα πετύχουμε τους στόχους μας αυτή τη σεζόν”, τόνισε ο Βέζο κατά την παρουσίασή του, με τον αντιπρόεδρο της Εγιούπσπορ, Φατίχ Κουλακσίζ, να προσθέτει:

“Ο Ρούμπεν Βέζο είναι ένας σημαντικός παίκτης με σημαντική καριέρα. Είχαμε μία ποσοτική έλλειψη στη θέση του αμυντικού. Ενισχύσαμε αυτή τη θέση με τον Ρούμπεν.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον αθλητικό διευθυντή του Ολυμπιακού Γιάννη Βρέντζο για τη διευκόλυνση της μεταγραφής. Ελπίζω ότι η μεταγραφή θα είναι επωφελής και για τα δύο μέρη”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις