Σάββατο, 24 Αυγ.
30oC Αθήνα

O χαμένος… χάνεται

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Πριν την έναρξη του Μουντιάλ, Γαλλία και Μεξικό ήταν τα φαβορί του πρώτου ομίλου, όμως πλέον οι δυο τους παίζουν για την επιβίωση μετά τη χθεσινή νίκη της Ουρουγουάης.

Ο Ραιμόν Ντεμενέκ έχει την ευκαιρία να γίνει ο πιο επιτυχημένος προπονητής στην ιστορία της Γαλλίας. Μπορεί να ακούγεται οξύμωρο για έναν άνθρωπο που έχει δεχθεί, δικαίως, τη μεγαλύτερη κριτική από όλους για τις επιλογές του.

Οι Τρικολόρ μετά το 0-0 της πρεμιέρας θέλουν οπωσδήποτε το τρίποντο έστι ώστε να κρατούν την τύχη στα χέρια τους. Σε σχέση με το ματς κόντρα στην Ουρουγουάη ο Ντεομενέκ θα χρησιμοποιήσει από την αρχή τον Τιερί Ανρί, τραβώνταςστα πλάγια τον Ανελκά, αφήνοντας εκτός τον Γκοβού. Μοναδικό πρόβλημα για τους Γάλλους ο τραυματισμός του τρίτου τερματοφύλακα της ομάδας, Σεντρίκ Καρασό.

Το Μεξικό ήταν πολύ καλό κόντρα στη Νότια Αφρική και αδικείται από το τελικό 1-1. Ο Χαβιέ Αγκίρε δεν αναμένεται να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα του.

Το ματς θα διεξαχθεί στο Peter Mokaba και θα ξεκινήσει στις 21.30 με διατητή τον Κάχιλ Αλ-Γαμντί από τη Σαουδική Αραβία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε