Site icon NewsIT

Ο Χουρκάτς τραυματίστηκε και αποχώρησε από το Wimbledon

04.07.2024 | 18:51
Ο Χουρκάτς τραυματίστηκε και αποχώρησε από το Wimbledon

Tennis - Wimbledon - All England Lawn Tennis and Croquet Club, London, Britain - July 4, 2024 Poland's Hubert Hurkacz walks off the court after sustaining an injury during his second round match against France's Arthur Fils REUTERS/Matthew Childs

Ένας τραυματισμός στο γόνατο έβαλε… φρένο στην προσπάθεια του Χούμπερτ Χούρκατς να πετύχει μία εντυπωσιακή επιστροφή στον αγώνα του με τον Γάλλο Αρτούρ Φις, στον 2ο γύρο του Wimbledon.

Ο Πολωνός τενίστας, Χούμπερτ Χούρκατς (Νο.7), έχασε τα πρώτα δύο σετ (7-6, 6-4), αλλά κέρδισε το τρίτο με 6-2 και διεκδικούσε την ισοφάριση στο τάι-μπρέικ του τέταρτου σετ.

Ωστόσο, η βουτιά που έκανε για να κερδίσει τον πόντο στο φιλέ και να φτάσει σε σετ-μπολ (8-7) αποδείχθηκε μοιραία, καθώς ο Χούρκατς προσγειώθηκε άτσαλα στο χορτάρι και τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο. Μετά από ένα ιατρικό τάιμ-άουτ, ο Πολωνός επιχείρησε να επιστρέψει στον αγώνα, αλλά μετά από δύο πόντους -που κέρδισε ο Φις- αναγκάστηκε να εγκαταλείψει.

Ο Χούρκατς, ο οποίος το 2021 νίκησε τον Ρότζερ Φέντερερ και έφτασε ως τα ημιτελικά του Γουίμπλεντον, είναι ο τρίτος τενίστας της πρώτης οκτάδας που αποχαιρετά προώρα το λονδρέζικο γκραν σλαμ, μετά τον Ρώσο Αντρέι Ρούμπλεφ και τον Νορβηγό Κάσπερ Ρούουντ.

Ο 20χρονος Φις έγινε ο πρώτος Γάλλος μετά το 2005 που πέρασε στον 3ο γύρο του Γουίμπλεντον, όπου περιμένει τον νικητής της αναμέτρησης μεταξύ του Ρώσου Ρόμαν Σαφιούλιν και του Τσέχου Τόμας Μάχατς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version