Κυριακή, 21 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Ο Χρήστος Τζόλης πέτυχε το πρώτο του γκολ με την Κλαμπ Μπριζ αλλά ο τίτλος του Super Cup στο Βέλγιο πήγε στην Ζεν Ζιλουάζ

Ο Χρήστος Τζόλης πέτυχε το πρώτο του γκολ με την Κλαμπ Μπριζ αλλά ο τίτλος του Super Cup στο Βέλγιο πήγε στην Ζεν Ζιλουάζ
grab/twitter

Το πρώτο γκολ του Χρήστου Τζόλη με τη φανέλα της Κλαμπ Μπριζ δεν συνοδεύτηκε με τίτλο, αφού η ομάδα του Έλληνα επιθετικού ηττήθηκε (2-1) από την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, στον τελικό του βελγικού Super Cup που έγινε στο “Γιαν Μπρέιντελ Στάντιον”.

Πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στο Βέλγιο, κερδίζοντας με 2-1 την Κλαμπ Μπριζ για το Super Cup της χώρας, με τον Χρήστο Τζόλη να σκοράρει στο επίσημο ντεμπούτο του με την πρωταθλήτρια.

Η Κυπελλούχος Βελγίου προηγήθηκε με πέναλτι του Κάμερον Πουέρτας πέντε λεπτά πριν το τέλος του πρώτου μέρους ενώ διεύρυνε το προβάδισμά της με το ξεκίνημα της επανάληψης, χάρη σε γκολ του κεντρικού αμυντικού Φέντε Λέισεν.

Η Κλαμπ Μπριζ αντέδρασε και κατάφερε να μειώσει στο 79′ με ωραίο σουτ του Χρήστου Τζόλη, μέσα από την περιοχή. Σε δύο περιπτώσεις στις καθυστερήσεις, ο Άντονι Μορίς στέρησε από τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ κι ένα δεύτερο γκολ, που θα σήμαινε την ισοφάριση, με το 2-1 να μένει μέχρι τέλους.

Με τον τρόπο αυτό, ο Σεμπαστιέν Ποκονιόλι ξεκίνησε ιδανικά τη θητεία του στον πάγκο της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, κατακτώντας το πρώτο Super Cup στην ιστορία του συλλόγου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις