Site icon NewsIT

Ο Χρήστος Ζαφείρης επέλεξε την εθνική ποδοσφαίρου

27.08.2024 | 15:37
Ο Χρήστος Ζαφείρης επέλεξε την εθνική ποδοσφαίρου

epa10941614 Slavia Prague’s Christos Zafeiris (R) in action during the UEFA Europa League group G soccer match AS Roma vs SK Slavia Prague at Olimpico stadium in Rome, Italy, 26 October 2023. EPA/ALESSANDRO DI MEO

Ο Χρήστος Ζαφείρης επέλεξε να εκπροσωπήσει την εθνική ποδοσφαίρου, με τον μέσο της Σλάβια Πράγας να περιμένει πλέον την κλήση του από τον ομοσπονδιακό μας προπονητή Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Χρήστος Ζαφείρης ήταν ένα όνομα που εδώ και καιρό ακουγόταν για την εθνική Ελλάδας ποδοσφαίρου, με τους ανθρώπους της ομοσπονδίας να κάνουν τα πάντα, προκειμένου να πείσουν τον νεαρό χαφ να πάρει την απόφαση να επιλέξει τη χώρα μας και όχι τη Νορβηγία, με την οποία έχει αγωνιστεί στα μικρά κλιμάκια.

Κάτι που τελικά έγινε, με τον ίδιο να ανακοινώνει πως θέλει να αγωνιστεί με την χώρα μας σε εθνικό επίπεδο, παίρνοντας μια σημαντική απόφαση για την καριέρα του. 

Christos Zafeiris 2024 - Magic Skills, Assists & Goals - Slavia Praga | HD

Ο Ζαφείρης ο οποίος γεννήθηκε στην Ελλάδα αλλά έφυγε από τη χώρα μας με προορισμό τη Νορβηγία στα 9 του χρόνια αναμένει πλέον την επίσημη κλήση από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, προκειμένου να φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version