Site icon NewsIT

Ο Χρήστος Ζαφείρης στις επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τα ματς της Εθνικής ποδοσφαίρου στο Nations League

30.08.2024 | 20:59
Ο Χρήστος Ζαφείρης στις επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τα ματς της Εθνικής ποδοσφαίρου στο Nations League

epa10941614 Slavia Prague’s Christos Zafeiris (R) in action during the UEFA Europa League group G soccer match AS Roma vs SK Slavia Prague at Olimpico stadium in Rome, Italy, 26 October 2023. EPA/ALESSANDRO DI MEO

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κάλεσε τον Χρήστο Ζαφείρη στην Εθνική ποδοσφαίρου, για τα δύο ματς της Γαλανόλευκης, τον Σεπτέμβριο, για το Nations League.

Πρώτη κλήση για τον Χρήστο Ζαφείρη στην Εθνική ποδοσφαίρου. Η διαδικασία απόκτησης του δικαιώματος συμμετοχής του χαφ της Σλάβια Πράγας με την Ελλάδα ολοκληρώθηκε σήμερα (30.08.2024), μετά τις τελικές επαφές του προέδρου της ΕΠΟ, Μάκη Γκαγκάτση, με στελέχη της FIFA.

Η Ελληνική και η Νορβηγική Ομοσπονδία είχαν αποστείλει ήδη τα απαραίτητα έγγραφα στη FIFA, η οποία ενέκρινε το αίτημα να αγωνιστεί ο 21χρονος ποδοσφαιριστής με την Εθνική ποδοσφαίρου της Ελλάδας.

Έτσι, ο Χρήστος Ζαφείρης τίθεται στα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τα δύο επερχόμενα ματς ενάντια σε Φινλανδία και Ιρλανδία, για το Nations League, με τον Σέρβο τεχνικό να τον βάζει στις κλήσεις του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version