Site icon NewsIT

Ο Ζίκο έπεσε θύμα ληστείας στο Παρίσι, του απέσπασαν αντικείμενα αξίας 500.000 ευρώ

26.07.2024 | 14:47
Ο Ζίκο έπεσε θύμα ληστείας στο Παρίσι, του απέσπασαν αντικείμενα αξίας 500.000 ευρώ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ-ΑΕΚ /SUPERLEAGUE / OLYMPIAKOS-AEK

Ένα ακόμα άσχημο” περιστατικό στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 που ξεκινούν στο Παρίσι, μετά από την κλοπή κοσμημάτων και αξεσουάρ από τους ποδοσφαιριστές στον αγώνα ποδοσφαίρου ανδρών Μαρόκου – Αργεντινής. Αυτή τη φορά, “θύμα” ήταν ο θρυλικός Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, Ζίκο.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα γαλλικά Μέσα, ο Ζίκο -ο οποίος είναι και ο επίτιμος καλεσμένος της αποστολής της Βραζιλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024- έπεσε θύμα ληστείας από επιτήδειους διαρρήκτες.

Όπως γίνεται γνωστό, το απόγευμα της Πέμπτης (25.07.2024) ένας άνδρας προσπάθησε να αποσπάσει την προσοχή του άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού, τη στιγμή που αυτός έφευγε με ταξί από το ξενοδοχείο όπου διαμένει, με αποτέλεσμα ο συνεργός του να κλέψει τη βαλίτσα του Βραζιλιάνου!

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι στις αποσκευές του Ζίκο υπήρχε ένα ρολόι Rolex, ένα διαμαντένιο βραχιόλι, αλλά και χρήματα με το συνολικό ποσό της αξίας τους να ανέρχεται στις 500.000 ευρώ. Οι Αρχές στο παρίσι να έχουν ήδη ξεκινήσει τις έρευνες για την εύρεση των δραστών.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version