Δευτέρα, 14 Οκτ.
21oC Αθήνα

Ο Ζοσέ Μουρίνιο πάντρεψε την κόρη του Ματίλντε, σε πολυτελή γάμο στην Πορτογαλία

Ο Ζοσέ Μουρίνιο πάντρεψε την κόρη του Ματίλντε, σε πολυτελή γάμο στην Πορτογαλία
Instagram

Η κόρη του Ζοσέ Μουρίνιο, Ματίλντε, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς – Σε μια πολυτελή τελετή στην Πορτογαλία ο γάμος του ζεύγους.

Η κόρη του γνωστού προπονητή, Ζοσέ Μουρίνιο, Ματίλντε, φόρεσε ένα λευκό δαντελένιο νυφικό και ανέβηκε τα… σκαλιά της εκκλησίας. Η 28χρονη influencer και σχεδιάστρια κοσμημάτων είπε το μεγάλο “ναι” στον σύμβουλο ακινήτων, Ντάνι Γκράχαμ και -σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής Marca- παντρεύτηκαν το Σάββατο (12.10.2024).

Ο γάμο της κόρης του Ζοσέ Μουρίνιο με τον Άγγλο αγαπημένο της τελέστηκε σε μία οικογενειακή φάρμα στο Azeitao της Πορτογαλίας, μπροστά σε 300 άτομα, μέλη των οικογενειών τους και στενούς φίλους,.

Η ημερομηνία για τον γάμο της Ματίλντ φαίνεται να προγραμματίστηκε για να επιτρέψει στον πατέρα της να είναι εκεί για να την συνοδεύσει στη μεγάλη της στιγμή, καθώς επιστρέφει σήμερα στα καθήκοντά του για τη νέα σεζόν (υπήρξε το αγωνιστικό κενό για τους αγώνες του Nations League).

Ο 61χρονος προπονητής της Φενερμπαχτσέ διοργάνωσε δείπνο για 80 καλεσμένους την ημέρα πριν από το γάμο, στο μουσείο José Maria da Fonseca House. Και το ευτυχισμένο ζευγάρι γιόρτασε για δεύτερη ημέρα σε ένα λαμπερό πάρτι στο Herdade do Perú, στο Azeitão.

Στις φωτογραφίες από τη μεγάλη μέρα, η Mατίλντε φαινόταν εντυπωσιακή με ένα δαντελένιο λευκό νυφικό, με μία μεγάλη ουρά, ενώ φορούσε ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια, που τα αναδείκνυε ο κότσος που είχε κάνει τα μαλλιά της. Όσο για τον γαμπρό, ο Ντάνι Γκράχαμ επέλεξε ένα κλασικό μαύρο κοστούμι με παπιγιόν.

Τα αγαπημένα πρόσωπα του ζευγαριού έσπευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να δώσουν μία γεύση από τον πλούσιο γάμο, με το ζευγάρι να απολαμβάνει τον πρώτο του χορό ως σύζυγοι.

@record_portugal Matilde Mourinho casou-se no sábado com o britânico Danny Graham e, claro está, como qualquer pai, José Mourinho não escondeu a felicidade no grande dia da filha #josemourinho #mourinho #jose #dannygraham #danny #graham #casamento ♬ som original – Record

Η Ματίλντε και ο Ντάνι άρχισαν να βγαίνουν για πρώτη φορά το 2016, με τη κόρη του Μουρίνιο να τον πηγαίνει για διακοπές στην Πορτογαλία για να συναντήσει τον παππού και τη γιαγιά της. Ο Ντάνι της έκανε πρόταση στη συνέχεια τον Αύγουστο του περασμένου έτους,

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν έχει μιλήσει ακόμη για τον γάμο της κόρης του, αλλά το 2022 είχε μοιραστεί την προσδοκία του να γίνει παππούς. Ο πρώην προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Τσέλσι παραδέχτηκε ότι θα πρόσθετε στη συλλογή του ένα ακόμη τατουάζ αν αποκτούσε εγγόνι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις