Κυριακή, 25 Αυγ.
31oC Αθήνα

ΟΦΗ – Ατρόμητος 1-1: Με γκολ στις καθυστερήσεις πήραν την ισοπαλία οι Περιστεριώτες

ΟΦΗ – Ατρόμητος 1-1: Με γκολ στις καθυστερήσεις πήραν την ισοπαλία οι Περιστεριώτες

Ο ΟΦΗ βρισκόταν αγκαλιά με τη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο, ωστόσο ένα γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα είχε ως αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να μοιραστούν από ένα πόντο, στην 2η αγωνιστική για την Super League. Με τρεις κόκκινες κάρτες ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση.

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε στο σκορ με το γκολ του Μπόρχα Γκονζάλεθ στο 9΄, όταν ο Ισπανός δεξιός μπακ των γηπεδούχων έκανε ένα διαγώνιο σουτ, με τον Κοσέλεφ να κάνει κακή εκτίμηση της φάσης και στη συνέχεια να δέχεται ένα «φτηνό» γκολ, με το οποίο οι Κρητικοί πήραν κεφάλι στο σκορ.

Αυτό μάλιστα ήταν και το πρώτο γκολ του ΟΦΗ στη Super League της σεζόν 2024-25. To πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τον Ατρόμητο να είναι ελαφρώς καλύτερος, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του Πάμπλο Γκαρσία δεν κατάφεραν να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του ΟΦΗ.

Κάπως έτσι οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τους γηπεδούχους να βρίσκονται μπροστά στο σκορ με 1-0.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα δεν άλλαξε ιδιαίτερα. Ο ΟΦΗ κρατούσε το υπέρ του προβάδισμα, με τον Ατρόμητο να δείχνει αρκετά μπλοκαρισμένος και χωρίς τρόπο να «ξεκλειδώσει» τους Κρητικούς. Ωστόσο ένα παιχνίδι δεν τελειώνει ποτέ μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής.

Κάπως έτσι και παρά το γεγονός πως ο ΟΦΗ κρατούσε τη νίκη στα χέρια του, ένα γκολ από τον Καλοσκάμη στο 90+7΄ έφερε στον Ατρόμητο το πολυπόθητο γκολ της ισοφάρισης, με το 1-1 να είναι το τελικό σκορ στο παιχνίδι.

Ο νεαρός, που μπήκε αλλαγή λίγο πριν το τέλος και έκανε το ντεμπούτο του στη Super League, εκμεταλλεύθηκε άτσαλη απομάκρυνση του Χριστογεώργου σε παράλληλο γύρισμα του Ουάρντα και από κοντά ισοφάρισε στο 92΄, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Μάλιστα ο αγώνας είχε μεγάλη ένταση και τρεις αποβολές στο τέλος (δύο για τον Ατρόμητο και μία για τον ΟΦΗ) με τους  Μανσούρ, Κίνι και Ισέκα να αποβάλλονται.

Με αυτό τον τρόπο ο ΟΦΗ πήρε τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα, ενώ από την πλευρά του ο Ατρόμητος μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας, πήρε άλλο ένα πόντο, σε μια αρκετά δύσκολη έδρα.

ΟΦΗ (Δέλλας): Χριστογεώργος, Χατζηθεοδωρίδης, Λαμπρόπουλος, Μπρεσάν (70’ Χριστόπουλος), Μπόρχα – Γκαγιέγος, Καραχάλιος (83’ Μαρινάκης) – Αποστολάκης (83’ Κουτεντάκης), Ριέρα (62’ Χιμένεθ), Μπάκιτς (70’ Νας) – Ισέκα.
Ατρόμητος (Γκαρσία): Κοσέλεφ, Κίνι, Μπρόρσον, Μανσούρ, Αθανασίου – Ουεντραόγκο, Γκονζάλες (83’ Καλοσκάμης) – Ουάρντα, Μπάκου (57’ Καρλίτος), Μίχορλ (57’ Βρακάς) – Φαν Βέερτ (57’ Γιουμπιτάνα).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις