Site icon NewsIT

ΟΦΗ – Ολυμπιακός: Χωρίς Σεμέδο και Ροντρίγκεζ στο Ηράκλειο οι «ερυθρόλευκοι»

03.12.2021 | 17:14
ΟΦΗ – Ολυμπιακός: Χωρίς Σεμέδο και Ροντρίγκεζ στο Ηράκλειο οι «ερυθρόλευκοι»

Tην αποστολή με την οποία θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στο Ηράκλειο για το αυριανό (4/12) ματς με τον ΟΦΗ για την 12η αγωνιστική της Superleague ανακοίνωσε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Χωρίς τους Σεμέδο, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Γκάρι Ροντρίγκεζ και Καρμπόβνικ η αποστολή των 22 παικτών που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς για το ματς του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ στην Κρήτη το Σάββατο. Επιστροφή Μάρκοβιτς και Κούντε.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Η αποστολή για ΟΦΗ: Με 22 ποδοσφαιριστές θα πετάξει η αποστολή του Ολυμπιακού για την Κρήτη. Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους ποδοσφαιριστές του για τελευταία φορά στο Αθλητικό Κέντρο στον Ρέντη και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή που θα αναχωρήσει το απόγευμα για την Κρήτη.

Αναλυτικά η αποστολή: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ανδρούτσος, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ο. Μπα, Μάρκοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Βαλμπουενά, Μασούρας, Βρουσάι, Λόπες, Ονιεκουρού, Τικίνιο και Ελ Αραμπί.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version