Site icon NewsIT

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός: «Δυνατό» ματς στη «σκιά» του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ

20.10.2024 | 10:44
ΟΦΗ – Παναθηναϊκός: «Δυνατό» ματς στη «σκιά» του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ

SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟ - ΟΦΗ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Παναθηναϊκός έχει ζόρικη έξοδο στην έδρα του ΟΦΗ (18:00, Newsit.gr, CosmoteSport 2 HD), μια αναμέτρηση που γίνεται ακόμα πιο δύσκολη, αφού είναι η πρώτη του “τριφυλλιού” μετά το τραγικό συμβάν, του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ματς με μεγάλη ιδιαιτερότητα στο Θ. Βαρδινογιάννης”. ΟΦΗ – Παναθηναϊκός για την 8η αγωνιστική στη Super League, περίπου δυο εβδομάδες μετά τον απρόσμενο θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ (ολόκληρη η αγωνιστική είναι αφιερωμένη στη μνήμη του).

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην έκτη θέση με έντεκα βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην όγδοη θέση με εννέα βαθμούς. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει πάρει “τρίποντο” εδώ και δυο ματς στη Super League και θα ήθελε τη νίκη τόσο για να την αφιερώσει στον Τζορτζ Μπάλντοκ, όσο και για να προσπεράσει τους Κρητικούς στο βαθμολογικό πίνακα και να “σκάσει” ένα μικρό χαμόγελο, πριν τον αγώνα με την Τσέλσι στο ΟΑΚΑ, για τη 2η αγωνιστική της League Phase του UEFA Conference League.

Ο ΟΦΗ έρχεται από τη νίκη στην έδρα του Πανσερραϊκού, αλλά ίσως είναι σε κατάσταση… σοκ μετά την αποχώρηση του Τραϊανού Δέλλα, με τον Μίλαν Ράσταβατς – που ξεκίνησε τη σεζόν στην Τρίπολη – να αναλαμβάνει στη θέση του “Κολοσσού”.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο συμπεριέλαβε ξανά τον Γιώργο Βαγιαννίδη στην αποστολή έπειτα από μερικά παιχνίδια όπου ο Έλληνας φουλ μπακ έμενε εκτός πλάνων. Ωστόσο, δεν φαίνεται πως θα είναι εκείνος που θα βρεθεί στο δεξί άκρο της άμυνας. “Παίζεται” η θέση του φορ ανάμεσα σε Σπόραρ και Γερεμέγεφ, με τον πρώτο να έχει ένα μικρό προβάδισμα.

Στα 47 προηγούμενα ματς των δυο ομάδων στην Κρήτη, οι γηπεδούχοι έχουν εννέα νίκες και οι φιλοξενούμενοι 22. Επίσης, 16 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Μαρινάκης, Λαμπρόπουλος, Σίλβα, Χατζηθεοδωρίδης, Καραχάλιος, Μπαϊνοβιτς, Φούντας, Νους, Σενκέλια, Σαλσέδο.

Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Μλαντένοβιτς, Γεντβάι, Ίνγκασον, Αράο, Τσέριν, Μπακασέτας, Τετέ, Τζούρισιτς, Σπόραρ.

Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)

Βοηθοί: Τσολακίδης (Αθηνών), Οικονόμου (Αχαΐας)

VAR: Βεργέτης (Αρκαδίας)

AVAR: Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version