Παρασκευή, 27 Σεπτ.
22oC Αθήνα

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ η αποστολή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ η αποστολή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς
ΦΩΤΟ Intime

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στη δεύτερη αγωνιστική της Super League 1 και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή χωρίς τον Μπερνάρ, αλλά και τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο.

Το νέο μεγάλο μετεγγραφικό απόκτημα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Βραζιλιάνος Μπερνάρ δεν είναι ακόμη έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του, ενώ ο διεθνής Έλληνας μέσος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

H ενημέρωση κι η αποστολή από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Με τη μεσημεριανή προπόνηση του Σαββάτου στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League 2022/23.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μάγκνουσον, θεραπεία και γυμναστήριο έκαναν οι Σένκεφελντ, Μπερνάρ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με την αποστολή για Ηράκλειο. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Σαβιέρ, Βέρμπιτς, Φρόκου, Καμπετσής.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις