Αθλητικά

Όγδοος ο Βύρωνας Κοκκαλάνης την δεύτερη κούρσα των IQFoil στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Την όγδοη θέση κατέλαβε ο Βύρωνας Κοκκαλάνης στην δεύτερη ιστιοδρομία για την κατηγορία σκαφών IQFoil της ιστιοπλοΐας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, τα αγωνίσματα της οποίας διεξάγονται στη Μασσαλία.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό, ο Βύρωνας Κοκκαλάνης, ο οποίος είχε καταταγεί 18ος στην πρώτη κούρσα, «ανέβηκε» στην 13η θέση της γενικής με 26 βαθμούς ποινής.

Για την ιστορία, την πρώτη θέση στην δεύτερη ιστιοδρομία πήρε ο Αμερικανός Νόα Λάιονς, ενώ ακολούθησαν ο Βραζιλιάνος Ματέους Ισαάκ και ο Πολωνός Πάβελ Ταρνόφσκι.

Ο Λάιονς είναι επικεφαλής και στη γενική κατάταξη με έξι βαθμούς ποινής, ενώ δεύτερος είναι ο Ταρνόφσκι με 15 βαθμούς ποινής και τρίτος ο Ελβετός Ελία Κολόμπο με 16 βαθμούς ποινής.

Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Παναθηναϊκός – Φιορεντίνα: Θέλει να δείξει μέσα στο ΟΑΚΑ τις φιλοδοξίες που έχει στο Conference League
Όπως ανέφερε και ο Ρουί Βιτόρια, ο Παναθηναϊκός θέλει να “χτίσει” και πάλι την ευρωπαϊκή του ιστορία και οι αναμετρήσεις με τη Φιορεντίνα, φαντάζουν ιδανικές για να το κάνει
Ο Φώτης Ιωαννίδης